Stor og moderne enebolig med utleiedel fra Nordbohus

Store hus – lev romslig og komfortabelt

Å eie et stort hus er en drøm for mange, og det er ikke uten grunn. Nordbohus tilbyr en rekke imponerende husmodeller som kan oppfylle dine boligbehov og gi deg den plassen og komforten du ønsker. Utforsk mulighetene og fordelene med å bo i et stort hus og la deg inspirere av de største husmodellene i vårt sortiment.

Skap rom for livet i et stort hus

Å bo i et stort hus gir deg muligheten til å virkelig leve stort. Uansett om du har en stor familie, ønsker å ha rikelig med plass til gjester eller trenger et eget hjemmekontor, vil et stort hus gi deg den fleksibiliteten du trenger.

Et stort hus gir deg også muligheten til å nyte en ekstra dose komfort og luksus i hverdagen. Fra store, åpne planløsninger og moderne kjøkken til romslige soverom med tilknyttet bad og walk-in-garderobe, er det ingen begrensninger for hva du kan oppnå i ditt drømmehus.

 

Noen av våre store hus

 

Store moderne hus

Stort hus i funkisstil fra NordbohusEneboligen Struktur har et bruksareal på 198 m2 og fire soverom. Det stramme minimalistiske uttrykket og funkishus-preget har gjort Struktur til en av våre mest populære moderne boliger.

 

Les også: 12 tips fra noen som har bygd hus før

 

Stort hus med store vinduer fra NordbohusI eneboligen Oversikt sørger store, åpne rom og rause vindusflater for at du har full kontroll. Med sine 226.9 m2 og fire soverom, har du rikelig med armslag og husrom.

 

Stort hus på ett plan med fire soverom fra NordbohusEneboligen Samspill er et hus på én flate med fire soverom. Samspill har et bruksareal på 241.1 m2. Her får du en perfekt balanse mellom romslighet og funksjonalitet.

Les også: De mest solgte husene i vår huskatalog i 2022

 

Stort moderne hus fra NordbohusHils på vår aller største enebolig, Topp-Form! Her får du hele 386.7 m2 å boltre deg på. En spektakulær bolig med utleiemuligheter og ulike volum for ulike aktiviteter.

 

Store klassisk moderne hus

Stort hus fra Nordbohus Kosmo er ett av våre nyeste hus. Her får du 205.1 m2 til å skape ditt helt eget univers.

 

Les også: Skap ditt eget univers i eneboligen Kosmo

 

Stort hus med fem soverom fra NordbohusEneboligen All-Tid med sine fem soverom og 201.2 m2 er huset for deg som trenger plass til en stor familie og en ekstra sengeplass til svigermor.

 

Stor enebolig med fem soverom fra NordbohusEneboligen Lun har lenge vært en av våre kundefavoritter. Lun har 226.3 m2 og fem soverom. Her får du store, lyse oppholdsrom i en klassisk form, men med moderne egenskaper.

 

Store tradisjonelle hus

Klassisk atriumhus fra NordbohusDrømmer du om et hus på ett plan, soverom med tilknyttet walk-in-garderobe og adskilte fløyer til å trekke deg litt unna når du trenger det? Da bør du sjekke ut Lystig!

Les også: Bygge hus på ett plan

 

Stort tradisjonelt hus fra NordbohusHvis du liker en tradisjonell norsk byggestil, sprosser på vinduene og mye rom å bevege deg på, vil du like familiehuset Aurora. En av våre bestselgende boliger gjennom tidene.

 

Store herskapelige hus

Stort herskapelig hus fra NordbohusOpal er et hus med wow-faktor. Med 190.5 m2 og tre soverom, gir huset mesteparten av sitt areal til de sosiale sonene. Kjøkken, spisestue og stue i egne soner skaper et spennende og livlig hus.

 

Stor herskapelig enebolig fra NordbohusEneboligen Orion byr på mye armslag, blant annet med en åpen og luftig hall og store sosiale soner. Boligen har et bruksareal på 197.1 m2 og fire soverom.

 

Drømmer du om å bygge et stort hus?

Vi i Nordbohus er eksperter på å skape romslige og funksjonelle boliger som tilfredsstiller ulike livsstiler og behov. Våre dedikerte boligrådgivere og arkitekter jobber tett sammen deg for å skape en skreddersydd bolig som passer for dine preferanser.

Vil du vite mer om våre boliger? Ta en titt i den nye huskatalogen vår eller kontakt din nærmeste forhandler for en hyggelig boligprat!

Les også: Vi har lyttet til markedet – nå lanserer vi seks nye hus!

 

Skrevet av Bennett Reklamebyrå

Finn forhandler

Kontakt oss

Samtykkeerklæring
Vi trenger ditt samtykke til behandling av personopplysninger for å kunne behandle din forespørsel.

Det er trygt å gi oss informasjon om hvem du er da vi følger gjeldende lover og regler når vi behandler opplysninger.

Følgende opplysninger må du gi oss: Navn, telefon, e-post, og melding.

Jeg samtykker til Nordbohus og selskapets databehandlere sin behandling av mine personopplysninger, slik som beskrevet i personvernerklæringen. Din forespørsel vil bli videresendt til riktig Nordbohuskontor.

Du kan på et hvilket som helst tidspunkt trekke samtykket tilbake og du vil deretter ikke motta ytterligere informasjon eller direkte henvendelser fra oss.

Ved å gi ditt samtykke vil den informasjonen du registrerer bli lagret og behandlet av oss og vår leverandør av driftstjenesten. Vi har en avtale med vår leverandør som sikrer forsvarlig håndtering av dine personopplysninger. Informasjonen vil ikke bli solgt eller på annen måte bli gjort tilgjengelig for utenforstående.

Den informasjonen som vi lagrer og behandler vil omfatte generelle personopplysninger som du har gitt oss tilgang til som beskrevet på denne siden.

Under vår personvernerklæring vil du finne ytterligere informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger, hvem som er databehandleransvarlig for ditt Nordbohuskontor, samt hvordan du eventuelt kan få målrettet markedsføring fra

Nordbohus. Nordbohus AS, 26.07.18