Hopp til hovedinnhold
Nordnes - prosjektboliger fra Nordbohus

Nordbohus – din partner i eiendomsutvikling

Har du noen gang drømt om å forvandle din tomt eller eplehage til et boligområde, tomannsbolig eller flermannsbolig? Nordbohus står klar til å gjøre drømmen din til virkelighet. Med vår ekspertise innen eiendomsutvikling og bygg, kan vi hjelpe deg med alt fra regulering og prosjektering til markedsføring og salg.

Lokal forankring

Vi er stolt over vår sterke lokalforankring kombinert med nasjonal styrke. Våre erfarne byggmestere finnes over hele landet, klare til å ta fatt på enhver eiendomsutfordring. Enten du har en stor tomt som trenger utvikling eller en tomt som venter på å bli bygget ut, er Nordbohus din pålitelige partner.

Finn din forhandler her.

Totalentreprise av prosjekter

Vil tilbyr totalentreprise på boliger. Gjennom vårt samarbeid med grunneiere og byggherrer, har vi gjennomført små og store prosjekter med stor suksess.

Nordbohus gjennomfører også boligprosjekter i egen regi. Som en av landets største boligbyggere, er vi dedikert til å levere kvalitet og skape verdier for våre kunder.

Nordnes - prosjektboliger fra NordbohusNordnes - prosjektboliger fra Nordbohus

Nordnes er våre nye prosjektboliger. Nordnes-serien er en meget fleksibel boligserie. Den består av ulike boliger som kan kombineres på et utall måter. Ulike plantegninger som dekker ulike behov, takløsninger som møter ulike reguleringsplaner og skaper spill i et prosjekt. Variasjon mellom etasjer dekker geografiske preferanser og målgruppenes behov. Slik kan bomiljøet tilpasses tomt og øvrig lokalt miljø, samtidig som standardisering og rasjonell byggemetode sikrer en effektiv og rask byggeprosess.

Selnes - prosjektboliger fra Nordbohus

Selnes rekkehus.

Teknisk ekspertise og planlegging

Vår tekniske avdeling består av ingeniører, arkitekter og arealplanleggere. Vi kan håndtere alt fra regulering av tomter til prosjektering av komplekse bygg. Vår brede erfaring med planprosesser og samarbeid med ulike interessenter sikrer at prosjektene våre går smidig fra start til slutt.

Markedsføring og salg

Nordbohus er ikke bare entreprenør, vi er også en markedsleder. Med vårt markedsapparat kan vi bidra med vår forretningsforståelse og markedskunnskap for å sikre suksess for prosjektet ditt. Enten det er å skape oppmerksomhet rundt et nytt boligområde eller å selge eksisterende eiendommer, er vi her for å hjelpe.

Ta det første steget

Enten du allerede har en klar visjon eller bare vurderer mulighetene, ta det første steget med Nordbohus. Kontakt oss i dag for å diskutere hvordan vi kan hjelpe deg med din eiendomsutvikling. Med Nordbohus ved din side, kan du se frem til å se dine eiendomsdrømmer bli til virkelighet.

Finn din nærmeste forhandler her.

Relaterte artikler

Slik lager vi gode boligområder

Slik lager vi gode boligområder

I Nordbohus er alle forhandlerne lokale og har lokal tilknytning. Vi kjenner mange av dem vi bygger for, og de kjenner oss. Det er en fordel.

Bjørkehagen Nordbohus

Slik tenker eiendomsinvestoren ved valg av boligutvikler

Valg av boligutvikler – hva ser eiendomsinvestoren etter? Lurer du på hvordan en investor tenker når han velger eiendomsutvikler? Anders Sørflaten i Sør Investeringer AS forteller hva de legger vekt på når de leter etter partnere i et byggeprosjekt