Hopp til hovedinnhold
Nordohus kjedekontor

Bygd for å vare

Nordbohus er en av Norges største boligleverandører med rundt 50 forhandlere over hele landet. Vi har et sterkt fokus på kvalitet og kundetilfredshet. Vi prosjekterer og bygger rekkehus og leiligheter på våre egne boligfelter. I tillegg bygger vi eneboliger på kundens tomt, akkurat slik som kunden vil ha det. Vi har vært en sentral del av det norske boligmarkedet siden 1985, og kjedens forhandlere er lokale selskaper som bygger verdier lokalt.

En del av Mestergruppen

Mestergruppen er landets største boligbygger, hyttebygger og byggevarekonsern. Nordbohus er sammen med blant andre Blink Hus, Mesterhus, Systemhus og Saltdalshytta en del av Mestergruppen. Mestergruppen eier også byggevarekjedene XL-BYGG, Byggtorget og Byggeriet. Mestergruppen er igjen eid av Ferd.

Litt om oss

Mange tilfredse kunder med ny enebolig i Skien

Mange tilfredse kunder med ny enebolig i Skien

Hvert år gjennomfører Prognosesenteret en undersøkelse av kundetilfredshet for eneboligleverandører. For 2022 havnet to av våre forhandlere blant topp 10 – begge med en kundetilfredshetsscore på hele 87/100. Vi gratulerer til PEAB Nordbohus Skien og Byggmester Arild Andersen!

Ansatte i administrasjonen

Dette er kjedekontoret til Norbohus. Ta gjerne kontakt med en av oss.

Randi Hellem, Kjededirektør, Nordbohus
Randi Hellem
Kjededirektør
Christian Heger, Salgs- og markedssjef, Nordbohus
Christian Heger
Salgs- og markedssjef
Henrik Skuterud, Bedriftsutvikler, Nordbohus
Henrik Skuterud
Bedriftsutvikler
Joachim Mjelde, Byggteknisk ansvarlig, Nordbohus
Joachim Mjelde
Byggteknisk ansvarlig
Bjørn Frode Berg, IT-konsulent
Bjørn Frode Berg
IT-konsulent