Hopp til hovedinnhold

Wari Hus AS

Vi har vært tilknyttet Nordbohus siden 2005, men har levd etter samme motto siden oppstart i 1995: bygd for å vare. For oss betyr dette å levere en kvalitetssikret og helhetlig prosess, slik at både boligen og kundeforholdet vil vare i lang tid.

Vi leverer kvalitet i små og større byggeprosjekter

Nordbohus Wari Hus er en komplett leverandør innen tømrertjenester – fra små håndverkertjenester til større bolig- og byggeprosjekter for private og offentlige. Vi kan gjøre hele eller deler av jobben, og hjelper deg med veiledning om tomt, dokumenter, byggeprosess.

Vi bygger ikke bare nye boliger fra huskatalogen vår. Vi har bygget både barnehage, hytter og arkitekttegnede boliger, for å nevne noe. Desember 2022 står vårt største prosjekt noensinne ferdig: en internatbolig med hele 33 hybler!

Fra byggingen av internatbolig ved Drottningborg videregående skole i Grimstad.

Som en del av Nordbohus og Mestergruppen har vi et sterkt byggesystem med tilhørende sjekklister og styringssystem. Vi er stolt av å disse i ryggen da deres kompetanse hjelper oss til å ha kvalitet i fokus.

21 ansatte med stor yrkesstolthet

Våre ansatte har mye kompetanse og er svært løsningsorienterte. Teamet vårt består av dyktige byggledere med mesterbrev, tømrere, murerarbeider og ingeniør – alle med lang erfaring og stor yrkesstolthet. Vi er også godkjent som opplæringsbedrift, og er sensor ved fagprøver for tømrerfaget i Aust-Agder fylkeskommune.

Helt siden byggmester Alfred Wroldsen og ingeniør Øystein Aslaksen etablerte Wari Hus i 1995, har firmaet vokst og opparbeidet en sterk allsidighet. I dag er vi fire ansatte på kontoret vårt i Grimstad, og resten ute i felt. Vi bygger for kunder over hele Agder.

Visjon og verdier

Vi er opptatt av at leveransen vår er solid og god. Med Nordbohus sitt slagord, ‘bygd for å vare’, er vi opptatt av at prosess og utførelse skal være god fra første planleggingsmøte med prosjektleder til du står med nøkkelen i hånden. Vi lever rett og slett av å levere bra. Det er noe vi kjenner passer godt i tankene og hjertet vårt.

ARVE WROLDSEN, DAGLIG LEDER I NORDBOHUS WARI HUS

Ikke bare skal vi være en lønnsom bedrift, seriøs aktør i boligmarkedet og en god arbeidsplass for våre ansatte. Vår visjon er også å ha de mest fornøyde kundene, og være et trygt valg for deg som står fremfor et byggeprosjekt. Dette gjennomfører vi med å være blide, engasjerte og strukturerte - ekte Wari Hus-ånd.

Fremoverlent i boligbransjen

En trygghet for mange av våre kunder er at vi har samarbeidet med våre underleverandører i mange år. Sammen omfavner vi prosjektet og leverer arbeid som er bygd for å vare - enten du ønsker en helt ny bolig, rehabilitere den gamle, eller om du vil ha en ekstra garasje eller uthus. For totale leveranser samarbeider vi med lokale underleverandører som utfører tomt- og grunnarbeider, rør- og elektrikerarbeid. Vi tilbyr også interiørveiledning fra våre leverandører på kjøkken-, bad- og garderobeinnredning, tapet- og malerarbeider samt på gulvoverflater.

For å levere best mulig kvalitet har vi i Nordbohus Wari Hus alltid vært opptatt av å oppdatere oss på nye produkter og teknikker. Da vi ble en del av Mestergruppen i 2020, fikk vi tilgang til nye ressurser og leverandører som jevnlig oppdaterer oss på ny informasjon i en bransje som stadig endrer seg. På denne måten får du som kunde en framoverlent byggmester. Dette er med på å gjøre oss sterkere.

Tidlig i boligprosessen? Vi hjelper deg med neste steg

Hvis du vet at du vil bygge bolig, men er tidlig i prosessen enda, lurer du kanskje på hva det koster å bygge bolig i Aust-Agder? Prisen avhenger av hustype, størrelse, tilpasninger, tilvalg, grad av ferdigstillelse og lokasjon. Gjennom Min side på Nordbohus.no kan du få et realistisk prisanslag på hver av boligene i vår katalog.

Velkommen innom

Går du med planer om ny bolig, et byggeprosjekt, rehabilitering eller tilbygg, er du hjertelig velkommen til vårt kontor i Lillesandsveien 25 her i Grimstad. Kom innom for en uforpliktende boligprat, eller ring oss på 370 49 121. Vi kommer også gjerne på befaring og svarer på spørsmål om ditt prosjekt. Vi ser frem til å høre fra deg!

Sertifiseringer

Mesterbrev
Sentral godkjenning
Godkjent lærebedrift
KTI

Kontakt oss

Hva gjelder henvendelsen?

Din kontaktinformasjon

Hvor vil du bygge?

Hva kan vi hjelpe med?