Hopp til hovedinnhold

Gi boligen din nytt liv og økt verdi med rehabilitering

På tide å gi boligen litt kjærlighet, eller er du bare klar for en forandring? Enten du trenger totalrehabilitering, overflateoppussing eller noe midt imellom, står vi i Nordbohus klare til å gjøre jobben for deg!

Flere av våre forhandlere tilbyr tjenester innen blant annet:

 • totalrehabilitering og ombygging
 • innvendig oppussing/renovering
 • tilbygg og påbygg
 • skifte av vinduer og dører
 • skifte av bordkledning
 • skifte av takstein og undertak
 • etterisolering
Ny kledning på flott hytte av vår forhandler, Nordbohus Wari Hus.

Ny kledning på flott hytte av vår forhandler, Nordbohus Wari Hus.

Et trygt valg for ditt prosjekt

Nordbohus har lang tilstedeværelse i markedet. Våre forhandlere er profesjonelle og økonomisk solide bedrifter som sikrer at prosjektet blir gjennomført kvalitetsmessig, forskriftsmessig og til avtalt tid.

Vi vet at det viktigste for deg er å få et detaljert bilde av kostnader og hvor lang tid det vil ta å utføre jobben. Vi ønsker å kartlegge dine ønsker og forventninger så tidlig som mulig, slik at vi kan rådføre deg, gi deg et realistisk kostnadsoverslag og imøtekomme forventningene dine.

- Vi som er forhandlere i Nordbohus er koblet inn i et nettverk av samarbeidspartnere og underleverandører. Lojaliteten vi har til hverandre nyter vi og kundene godt av. Vi har en større påvirkningskraft overfor våre leverandører med tanke på at vi representerer en kjede. Vi har også et arkiv med tegninger som har blitt oppdatert og utviklet på grunnlag av tilbakemeldinger fra kundene, forteller Byggeleder Øyvind Bergersen hos Nordbohus Follo Bygg & Eiendom.

Dette gjør at vi kan kvalitetssikre jobben vi gjør, samt at det enkelt kan kommuniseres videre til utførende håndverkere eller kunder. Det er generelt en trygghet å være en del av et større system. Ikke bare for oss, men også for kundene.
Byggeleder Øivind Bergersen sørger for framdrift i rehabiliteringsprosjektene hos vår forhandler Nordbohus Follo Bygg & Eiendom.

Byggeleder Øivind Bergersen sørger for framdrift i rehabiliteringsprosjektene hos vår forhandler Nordbohus Follo Bygg & Eiendom.Foto: Stine Prøitz Jørgensen

Hva får du når du rehabiliterer med Nordbohus?

 • Et detaljert og realistisk kostnadsoverslag
 • Kvalitetsmessig utført arbeid
 • God oppfølging underveis og i etterkant
 • Et fast kontaktpunkt som du kan henvende deg til
 • En totalleveranse hvor vi håndterer eventuelle underleverandører

Våre erfarne byggeledere og konsulenter gir deg fagkyndige råd om:

 • hvorvidt boligen egner seg for rehabilitering
 • hvorvidt prosjektet vil være økonomisk lønnsomt for deg
 • hva som vil være de beste løsningene med hensyn til både byggkvalitet og budsjett
 • hvordan du kan utnytte eiendommen du har i dag på best mulig måte

Vi tar også hånd om byggesøknad for deg, så slipper du å tenke på det!

Totalrehabilitering av enebolig fra 70-tallet utført av vår forhandler Nordbohus Follo Bygg & Eiendom. Ny kledning og nye vinduer ga boligen et helt nytt uttrykk.

Totalrehabilitering av enebolig fra 70-tallet utført av vår forhandler Nordbohus Follo Bygg & Eiendom. Ny kledning og nye vinduer ga boligen et helt nytt uttrykk.

Åtte gode grunner til å rehabilitere boligen din

1. Ivareta eller øke boligens verdi

Ved å modernisere og oppgradere boligen din, kan du øke boligens verdi og potensielt få en høyere pris hvis du bestemmer deg for å selge den. Når en profesjonell entreprenør utfører arbeidet, vil du dessuten få dokumentasjon som kan bli verdifull ved et eventuelt salg.

2. Gjøre boligen mer energieffektiv – senke de månedlige utgiftene

Ved å etterisolere boligen din, samt gjøre tiltak som å skifte gamle vinduer, dører og tak, vil boligen holde bedre på varmen og dermed kreve mindre energi til oppvarming.

3. Du kan fortsette å bo der du bor

En bolig har ofte stor emosjonell verdi for oss, og ikke alle ønsker å flytte. Kanskje har du bare behov for et ekstra soverom? Ved å rehabilitere eller pusse opp overflatene kan du få følelsen av forandring og en mer funksjonell hverdag uten å måtte flytte på deg.

4. Få mer ut av eiendommen din

Sitter du på en fantastisk eiendom som ikke har blitt utnyttet til det fulle? Med rehabilitering kan du få mer ut av eiendommen din, for eksempel i form av et tilbygg eller påbygg.

5. Gjøre boligen mer attraktiv på markedet

Vurderer du å selge boligen din? Ved å utføre en større fasadeendring kan du gi boligen din et mer moderne utseende, noe som kan gjøre den mer attraktiv i dagens boligmarked.

6. Øke bokomfort

En større renovering vil i de fleste tilfeller medføre økt komfort – for eksempel i form av en mer jevn og behagelig innetemperatur, eller ved at hverdagen blir enklere fordi ting endelig fungerer som de skal.

7. Få bedre lånebetingelser

Etter du har rehabilitert boligen din, bør du få en ny takst på den for å refinansiere boliglånet ditt og få bedre vilkår i banken.

8. Et miljøvennlig alternativ

Planeten vår setter pris på at vi fornyer og reparerer det vi allerede har. Ved å benytte en profesjonell kvalitetsleverandør til å gjøre rehabiliteringsjobben, kan du forlenge levetiden til boligen din med mange år.

Omfattende rehabiliteringsjobb på enebolig utført av vår forhandler, Nordbohus TG Bygg.

Omfattende rehabiliteringsjobb på enebolig utført av vår forhandler, Nordbohus TG Bygg.

Vurderer du å rehabilitere boligen din?

Ta gjerne kontakt med din lokale forhandler for å få våre profesjonelle anbefalinger. Vi hjelper deg å finne de beste løsningene med hensyn til bolig, budsjett og behov.