Hopp til hovedinnhold

Slik lager vi gode boligområder

I Nordbohus er alle forhandlerne lokale og har lokal tilknytning. Vi kjenner mange av dem vi bygger for, og de kjenner oss. Det er en fordel.


Nordbohus utvikler hele tiden nye boligområder med både leiligheter, rekkehus og eneboliger. Hvordan lager vi disse områdene best mulig? Stian Sætra Olafsen er prosjektutvikler i Nordbohus Gjøvik, og han snakker på kjedens vegne når han sier at lokal tilhørighet er viktig. Med god kunnskap om lokalområdet er det lettere å skape den gode kvaliteten.

Det er i tillegg mange andre parametre som må klaffe for å oppnå den gode Nordbohus-kvaliteten på et nytt boligområde, men det viktigste er kanskje de som faktisk skal bo der. -Til slutt så er det egentlig dem som bor der som skaper det beste boligområdet. Det er jo det vi ønsker å legge til rette for. Fordi hvis vi får gjort det vi kan, slik at kunden trives, så vil det bli et godt boligområde, sier Stian Olafsen i Nordbohus Gjøvik.

Nedenfor kan du se en video der Stian Olafsen forteller mer om hvordan vi skaper de gode boligområdene.

Se mer om eiendomsutvikling i Nordbohus her: Eiendomsutvikling

Ser våre boliger og tomter til salgs her: Bolig til salgs

Samlet ved bordet
Slik lager vi gode boligområder

Slik lager vi gode boligområder

Relaterte artikler

Nordbohus – din partner i eiendomsutvikling

Nordbohus – din partner i eiendomsutvikling

Har du noen gang drømt om å forvandle din tomt eller eplehage til et boligområde, tomannsbolig eller flermannsbolig? Nordbohus står klar til å gjøre drømmen din til virkelighet. Med vår ekspertise innen eiendomsutvikling og bygg, kan vi hjelpe deg med alt fra regulering og prosjektering til markedsføring og salg.

Bjørkehagen Nordbohus

Slik tenker eiendomsinvestoren ved valg av boligutvikler

Valg av boligutvikler – hva ser eiendomsinvestoren etter? Lurer du på hvordan en investor tenker når han velger eiendomsutvikler? Anders Sørflaten i Sør Investeringer AS forteller hva de legger vekt på når de leter etter partnere i et byggeprosjekt

Funkishus

Fordeler ved å bygge nytt hus

Det er fristende å argumentere med at «nytt er nytt», men for å gjøre deg enda sikrere på at det er en god investering å bygge nytt hus, har vi her listet opp noen gode argumenter som kanskje gjør beslutningen enklere å ta.