Hopp til hovedinnhold
Funkisbolig

Fordeler ved å bygge nytt hus

Det er fristende å argumentere med at «nytt er nytt», men for å gjøre deg enda sikrere på at det er en god investering å bygge nytt hus, har vi her listet opp noen gode argumenter som kanskje gjør beslutningen enklere å ta.

1. Unik tilpasning til deg og dine behov

Hvor mange stikkontakter vil du ha? Har du behov for strømuttak til elbil? Ønsker du kanskje en skittentøyssjakt eller en praktisk matbod på kjøkkenet? Når du bygger nytt kan du bestemme helt fra bunnen av hvordan huset ditt skal bli, og tilpasse det nøyaktig etter dine behov.

Les mer: Praktiske løsninger for et komfortabelt hus

2. Tipp topp moderne standard

Teknologien utvikler seg stadig i en kvalitetsretning, og med et nytt hus får du bedre isolasjon, ventilasjon og varmeutvinning. I tillegg kan du gjøre huset ditt «smart» med digital styring, samt installere sentralstøvsuger og skjultanlegg for alle tekniske duppedingser.

3. Lavere dokumentavgift

Når man kjøper brukt bolig må man betale en dokumentavgift til staten på 2,5%. Ved kjøp av ny bolig beregnes dokumentavgiften kun av tomteverdien, og ikke hele kjøpesummen. Dette kan raskt bli en stor besparelse av penger som heller kan gå inn i gode løsninger i det nye huset.

4. Fast pris

Hos Nordbohus vet du fra start hva nøkkelferdig bolig vil bli. Det blir aldri dyrere enn planlagt og avtalt hos oss. I vår «nettbutikk» for enebolig kan du planlegge og konstruere huset ditt selv, og finne prisen på nett. Hos en av våre forhandlere vil du få tilgang på flere tilvalg til huset, og få det slik du vil ha det.

Les mer: Finn prisen på nett

Gladsnekkern og eneboligen Kuba

Gladsnekkern på ettårsbefaring i eneboligen Kuba

Relaterte artikler

Hos oss lærer tømrerlærlinger å bygge trygge og inspirerende boliger"

Med noen av landets mest fornøyde kunder, tar også Nordbohus Skien sitt ansvar for å utvikle fremtidens tømrere på alvor. Gjennom systematisk opplæring og veiledning av lærlinger som Mathias, sørger de for at kundene får trygghet og inspirasjon i sin boligbyggeprosess også i fremtiden. I denne artikkelen får du innblikk i hva Mathias, en erfaren tømrerlærling hos Nordbohus, legger vekt på som avgjørende for å levere kvalitetsarbeid. Fra praktiske ferdigheter på tvers av fag, til utviklingen av arbeidsmoral og effektivitet - Mathias deler sine beste råd som kan gi trygghet og inspirasjon til alle som vurderer å bygge bolig med Nordbohus Skien. Nordbohus' satsing på opplæring og veiledning av lærlinger er en viktig faktor for at kundene deres kan føle seg trygge gjennom hele byggeprosessen. Les videre for å få Mathias' førstehåndsperspektiv på hva som skaper kvalitet og faglig stolthet i tømrerbransjen.

Spesialtegnet enebolig i Son

Spesialtegnet enebolig i Son

Høsten 2020 stod denne flotte eneboligen klar i Son. Vi takker tiltakshaver så mye for oppdraget og gratulerer med ny bolig.

Slik bygger du drømmehuset på budsjett

Slik bygger du drømmehuset på budsjett

Drømmer du om å bygge ditt eget hjem, men er bekymret for kostnadene? Fra smart planlegging til valg av husmodell og innredning – oppdag hvordan du kan skape ditt drømmehjem uten å tømme hele bankkontoen.