Nå kan du finne prisen på nett

Tenker du på å bygge et hus? Da er vi ikke overrasket om noe av det første du lurer på er hva det koster. 80 % av de som har besøkt hjemmesiden vår har lett etter pris. Vi vil tilby det våre kunder vil ha – og har nå lagt ut eneboligprisene på nettsiden.

Gjør tilpasninger og finn prisen der du bor

Har du funnet et hus eller to du liker? Registrer deg, gjør tilpasninger – så får du opp prisen der du bor.

– Vi vil selvfølgelig at det skal være lett for folk å finne det de leter etter når de besøker nettsidene våre. Derfor har vi laget en slags nettbutikk for hus, forteller Stian Moursund, markeds- og kommunikasjonssjef i Nordbohus.

Så enkelt er det:

  1. Registrer deg, så får du opp lokale priser i husoversikten. Du er anonym helt til du klikker på «avtal møte» eller «kontakt oss». Klikk og kikk så mye du vil.
  2. Velg et hus og gjør tilpasninger, og lagre. Dette gjør du på så mange hus du vil.
  3. Kryss av for at du er klar for et møte, så setter vi deg i kontakt med din lokale Nordbohusforhandler som svarer på spørsmål du har og hjelper deg videre. 

– Dette er vinn-vinn for de som vurderer å bygge hus og for oss i Nordbohus. Kommende huseiere får et prisbilde før de er i kontakt med oss. For forhandlerne våre er det nå mye enklere å gi pris på ulike tilpasninger av boliger. Kundene ordner det selv, sier Moursund fornøyd.

Nordbohus_stian_web.jpg
Markeds- og kommunikasjonssjef Stian Moursund er svært fornøyd med at Nordbohusforhandlerne nå har sine eneboligpriser på nettsiden.

Lokale reelle priser

Nordbohus har lokale forhandlere spredd over hele landet. Det er geografiske forskjeller på hva folk er vant med er inkludert i prisen på et komplett hus, og vi har valgt å følge lokal praksis.

– Noen steder er det fortsatt vanlig med egeninnsats. Andre steder er det helt nøkkelferdig som gjelder, forklarer Moursund.

Det å gi en pris på et hus som ikke er bygd, er utfordrende men vi gjør et forsøk på å finne en så reell pris som mulig. Prisen du får opp er uten tomt, kommunale kostnader, graving og sprenging. Du gjør tilvalg i nettbutikken og får opp din lokale pris som gjelder for din lokale forhandler.

Kuba-enebolig-4.jpg
Eneboligen KUBA er svært populær. Denne lekre utgaven på Averøy er tilpasset kundens ønsker, og det er tegnet en matchende garasje. Stilig!

Miks og match med akkurat passe valgmuligheter

Tilpasningsmulighetene er delt inn i kategorier som gulv, ytterkledning og peisovn. For hver kategori har du tre valg, for eksempel tre ulike gulv du kan velge, for å se hvordan det slår ut på prisen.

– Vi ønsker at det skal være akkurat passe med valgmuligheter i nettbutikken slik at det ikke blir for vanskelig å leke seg litt med alternativene. Målet er at summen skal gi deg en pekepinn på hva huset vil koste deg totalt, og at du skal finne et prisnivå du er komfortabel med, sier Moursund.

De faktiske valgmulighetene er mange. Og alt kan tilpasses dine ønsker og behov. I samtale med din nærmeste forhandler vil du få tilgang på flere tilvalg enn de som finnes på nettsiden. I tillegg får du anledning til å tilpasse selve huset, altså endre på størrelsen osv.

Her kan du se en video av hvordan du finner prisene på nettsiden vår. Markeds- og kommunikasjonssjef Stian Moursund viser deg hvordan.

28 eneboliger, 1 500 i arkivet og alle hus du kan komme på

Her på nettsiden kan du velge blant 28 eneboliger. Finner du ikke huset du har lyst på, er det sannsynlig at vi har det likevel.

– Vi har rundt 1 500 hus i arkivet vårt, og vi tegner gjerne et hus unikt for deg, forteller Moursund og understreker at et hus bør tilpasses nettopp til de som skal bo der.

Våre tre veier til en enebolig er standard, tilpasset eller arkitekttegnet. Din lokale Nordbohusforhandler hjelper deg gjerne med valg og tilpasninger.

Les om de tre veiene til ny enebolig

Registrer deg og finn din lokale pris. Klikk på "Finn din pris" på et av våre hus og kom igang nå.

Finn forhandler

Kontakt oss

Samtykkeerklæring
Vi trenger ditt samtykke til behandling av personopplysninger for å kunne behandle din forespørsel.

Det er trygt å gi oss informasjon om hvem du er da vi følger gjeldende lover og regler når vi behandler opplysninger.

Følgende opplysninger må du gi oss: Navn, telefon, e-post, og melding.

Jeg samtykker til Nordbohus og selskapets databehandlere sin behandling av mine personopplysninger, slik som beskrevet i personvernerklæringen. Din forespørsel vil bli videresendt til riktig Nordbohuskontor.

Du kan på et hvilket som helst tidspunkt trekke samtykket tilbake og du vil deretter ikke motta ytterligere informasjon eller direkte henvendelser fra oss.

Ved å gi ditt samtykke vil den informasjonen du registrerer bli lagret og behandlet av oss og vår leverandør av driftstjenesten. Vi har en avtale med vår leverandør som sikrer forsvarlig håndtering av dine personopplysninger. Informasjonen vil ikke bli solgt eller på annen måte bli gjort tilgjengelig for utenforstående.

Den informasjonen som vi lagrer og behandler vil omfatte generelle personopplysninger som du har gitt oss tilgang til som beskrevet på denne siden.

Under vår personvernerklæring vil du finne ytterligere informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger, hvem som er databehandleransvarlig for ditt Nordbohuskontor, samt hvordan du eventuelt kan få målrettet markedsføring fra

Nordbohus. Nordbohus AS, 26.07.18