Finn din pris

Struktur

Dette spennende rektangulære huset deles av en trapp som binder etasjene sammen på en egen måte. På veien opp til andre etasje blir det naturlige lyset en sterkere del av innredningen, understreket av takvinduet som er rett over trappen og leder naturlig lys til hvert trinn i trappen. I begge etasjer lever du på livets lyse side, og dagslyset er en del av hverdagslivet gjennom rause vindusflater. Boligen er naturlig inndelt i to soner i hver etasje. På denne måten skapes gode rom for alle, både foreldre, barn, gjester og fastboende, samtidig som alle rom har en naturlig orden. Det er en struktur over det hele, og det trives de fleste med.

Klikk på "finn din pris" for å finne nøkkelferdig pris og tilvalg der du vil bo. Klikk på "endre og møblere" for å flytte på vegger og møblere din egen utgave. Ta med din egen versjon av huset, og besøk nærmeste forhandler for å komme enda nærmere din nye bolig.

Nøkkelinformasjon

Boligtype
Enebolig
Type tomt
Flat tomt
BRA totalt
247.50 m²
P-rom hovedbolig
184.6 m²
Bebygd areal
195.0 m²
Største bredde
15.8m
Største lengde
13.5m
Soverom
4
Energimerke
B

Lurer du på noe?
Vi hjelper deg gjerne!

Bestill møte med oss

Illustrasjoner og plantegninger

Last ned plantegninger

Finn din lokale pris og gjør tilpasninger

Pris på alle våre eneboliger finner du her på nettsiden for de fleste kommunene vi har forhandlere i. For å få opp prisen der du bor, registrerer du en bruker og logger inn. Pris vil da bli synlig for alle husene. Du velger et hus og gjør egne tilpasninger – og får opp din pris for huset.

Finn din pris