Hopp til hovedinnhold
1 / 0

Luna

Nøkkelinformasjon

Soverom

4

Grunnflate (BYA)

116 m²

Bruksareal (BRA)

158,2 m²

Primærrom (P-rom)

134 m²

Største lengde

10,2 m

Største bredde

12,1 m

Kom hjem til et varmt, stilig hjem. Harmoniske Luna er en bolig lett å forelske seg i.

Et funkishus med moderne løsninger

Luna er et funkishus med moderne løsninger som gjør hverdagen enklere og mer komfortabel. Parker bilen i carporten og gå inn uten å bli bløt på beina. Over carporten har du en stor veranda, perfekt for en utemiddag eller en sen kveld med venner.

Stor og lys stue

I den store og lyse stuen er det plass til mange trivelige middagsgjester. Her er det enkelt å være en god vert med fri bane inn til kjøkkenet. Fyr opp i peisen for ekstra varme eller kos. Innerst i stua er det plass til en sofagruppe for late TV-kvelder, noe som gjør dette rommet til hjertet av hjemmet.

Planløsning Luna 2. etg

Praktiske rom for alle behov

Med eget kontor og sportsbod får du dekket behovet for både business og pleasure. Enten du jobber hjemmefra eller spiller tennis, har du de rette fasilitetene tilgjengelig. Kontoret gir et rolig sted å arbeide, mens sportsboden gir god plass til oppbevaring av sportsutstyr og andre hobbyer.

Utleiedel for ekstra inntekter

Nå kommer Luna også med en utleiedel, som du kan leie ut og få skattefrie inntekter fra. Utleiedelen har egen inngang og kan benyttes som en separat enhet, noe som gir deg fleksibiliteten til å bruke boligen etter dine behov. Eller du kan velge å benytte hele huset selv for maksimal plass og komfort.

Luna er et hjem som innbyr til både hverdag og fest. Det harmoniske designet og de praktiske løsningene gjør det enkelt å skape uforglemmelige øyeblikk med familie og venner. Kom hjem til Luna, og opplev hvordan et varmt og stilig hjem kan forbedre livskvaliteten din.

Plan- og fasadetegninger:

Ønsker du en annen plantegning?

Modellen kan tilpasses dine behov, og både dimensjoner, rom og planløsning kan endres slik du vil ha det.

Kontakt oss

Hva gjelder henvendelsen?

Din kontaktinformasjon

Hvor vil du bygge?

Hva kan vi hjelpe med?