Komplett

Store vinduer, god plass og en svært praktisk planløsning har gitt denne boligen navnet Komplett. Her har du alt du trenger for å bo godt.

I første etasje ligger alle soverom samt bad og vaskerom. Fra vindfanget kan du gå rett inn på vaskerommet og skylle skitne hundeføtter eller kle av barnas parkdresser. Hele andre etasje består av en åpen og luftig stue og kjøkken-løsning. Den praktiske boden egner seg perfekt som spiskammer for den som ønsker komplett oversikt over råvarene. Åpne skyvedørene og tre ut på den herlige takterrassen, som inviterer til late soldager og sosiale sammenkomster.

Klikk på "finn din pris" for å finne nøkkelferdig pris og tilvalg der du vil bo. Klikk på "endre og møblere" for å flytte på vegger og møblere din egen utgave. Ta med din egen versjon av huset, og besøk nærmeste forhandler for å komme enda nærmere din nye bolig.

Les mer: Komplett lykke blant bølgeskvulp, vær og vind

Nøkkelinformasjon

Boligtype
Enebolig
Type tomt
Flat tomt
BRA totalt
150.00 m²
P-rom hovedbolig
119.0 m²
Bebygd areal
102.0 m²
Største bredde
7.6m
Største lengde
15.0m
Soverom
3
Energimerke
B

Finn din lokale pris via vår boligkonfigurator ved å opprette en brukerkonto på Min side

Finn din pris

Eneboligen Komplett i Stamsund

Angelica og mannen hennes ønsket å etablere seg på hjemstedet i Lofoten, og forlot byens travle hverdag i Trondheim til fordel for høye fjell og vakker natur i