Hopp til hovedinnhold
1 / 0

Komplett

Nøkkelinformasjon

Soverom

3

Grunnflate (BYA)

103.0 m²

Bruksareal (BRA)

149.00 m²

Primærrom (P-rom)

118.9 m²

Største lengde

15.0 m

Største bredde

7.6 m

Eneboligen Komplett omfavner moderne livsstil med sin elegante design og smarte planløsning. Med store vinduer som flommer rommene med naturlig lys og rikelig med plass, tilbyr Komplett en perfekt kombinasjon av stil og funksjonalitet.

Navnet sier alt - Komplett har alt du trenger for å bo godt. I første etasje finner du alle soverommene, samt badet og vaskerommet. Den praktiske plasseringen av vaskerommet rett ved inngangen gjør det enkelt å håndtere hverdagens gjøremål, enten det er å skylle skitne hundeføtter eller ta av barnas parkdresser.

Åpen og luftig stue- og kjøkkenløsning

Hele andre etasje er dedikert til en åpen og luftig stue- og kjøkkenløsning. Denne sosiale sonen i hjemmet skaper et perfekt sted for familie og venner å samles og dele øyeblikk sammen. Med moderne finish og stilfullt interiør er dette rommet et ideelt sted for både avslapning og underholdning.

Stor og luftig stue- og kjøkkenløsning

Praktisk bod og herlig takterrasse

Den praktiske boden i Komplett fungerer perfekt som et spiskammer for de som ønsker full oversikt over råvarene.

Åpne skyvedørene og trå ut på den herlige takterrassen, som inviterer til late soldager og sosiale sammenkomster. Denne utendørs oasen er det ideelle stedet for å nyte det gode liv og skape minner med familie og venner.

Eneboligen Komplett er ikke bare et hjem, det er en livsstil. Med sin moderne eleganse, praktiske design og inviterende atmosfære, representerer Komplett det perfekte stedet å bo godt og skape minneverdige øyeblikk. Enten det er å slappe av på den herlige takterrassen eller samle familien rundt kjøkkenøya, tilbyr Komplett en komplett opplevelse for moderne livsstil.


Plan- og fasadetegninger:

Ønsker du en annen plantegning?

Alle våre modeller kan tilpasses dine behov, og både dimensjoner, rom og planløsning kan endres slik du vil ha det

Kontakt oss

Hva gjelder henvendelsen?

Din kontaktinformasjon

Hvor vil du bygge?

Hva kan vi hjelpe med?