Hopp til hovedinnhold
1 / 0

Link

Nøkkelinformasjon

Soverom

3

Grunnflate (BYA)

185.0 m²

Bruksareal (BRA)

148.70 m²

Primærrom (P-rom)

119.4 m²

Største lengde

16.0 m

Største bredde

14.1 m

Link er ikke bare et moderne hus, det er et smart hjem som tilpasser seg livet ditt med praktiske løsninger og smarte funksjoner. Med hele boligen spredt over ett plan, er Link designet for å imøtekomme behovene til mennesker i alle faser av livet.

Åpenhet og inkludering

Fra den romslige hallen med garderoben går du rett inn i oppholdsrommene i Link, som flyter sømløst inn i hverandre. Den åpne og inkluderende følelsen skaper et innbydende miljø perfekt for familie og venner å samles. Tak-høye vinduer og skrå himling skaper en forbindelse - en "link" - mellom naturen utenfor og boligen innvendig, og sikrer rikelig med naturlig lys i de sosiale sonene.

Lyst og luftig interiør i eneboligen Link fra Nordbohus

Praktisk integrert carport

Link tar også hensyn til praktiske behov, med en integrert carport som danner et overbygd inngangsparti. Dette gjør det enkelt å gå tørrskodd fra bilen og inn i huset, uansett værforhold. Denne smarte løsningen kombinerer funksjonalitet med stil og legger til rette for enkel hverdagslig logistikk.

En kobling mellom livet og hjemmet

Link er mer enn bare et sted å bo; det er en kobling mellom livet ditt og hjemmet ditt. Med sitt smarte design, åpne layout og praktiske fasiliteter, representerer Link et moderne og praktisk hjem perfekt tilpasset dagens livsstil.

Link fra Nordbohus er det perfekte eksemplet på hvordan moderne arkitektur kan kombineres med smarte løsninger for å skape et hjem som ikke bare ser bra ut, men også fungerer bra. Med sin åpne layout, naturlig lys og integrerte carport, tilbyr Link en unik opplevelse av komfort, bekvemmelighet og stil.


Plan- og fasadetegninger:

Ønsker du en annen plantegning?

Alle våre modeller kan tilpasses dine behov, og både dimensjoner, rom og planløsning kan endres slik du vil ha det

Kontakt oss

Hva gjelder henvendelsen?

Din kontaktinformasjon

Hvor vil du bygge?

Hva kan vi hjelpe med?