Finn din pris

Topp-Form

Dette huset har fått navn fra idretten og Langrennslandslaget, men det har en topp form selv også. Det rommer mye, og er enten en enebolig med utleie, generasjonsbolig for deg og dine foreldre eller en svært stor enebolig. Bygget er designet med ulike volumer for ulike aktiviteter. Husets mange funksjoner er knyttet opp mot en sentral kjerne, der alt og alle kan møtes. Huset er tenkt å spille ekstra godt på lag med området der det skal bygges. Adkomsten, terrenget, utsikten og himmelen spiller alle en viktig rolle i den endelige formen. Den aller viktigste rollen i Topp-Form spiller du.

Klikk på "finn din pris" for å finne nøkkelferdig pris og tilvalg der du vil bo. Klikk på "endre og møblere" for å flytte på vegger og møblere din egen utgave. Ta med din egen versjon av huset, og besøk nærmeste forhandler for å komme enda nærmere din nye bolig.

Les om huset og arkitektens tanker her: Stort og moderne hus i flere nivå med utleiedel

Nøkkelinformasjon

Boligtype
Enebolig
Type tomt
Skrå tomt
BRA totalt
414.20 m²
P-rom hovedbolig
341.4 m²
Bebygd areal
274.0 m²
Største bredde
17.6m
Største lengde
22.6m
Soverom
7
Energimerke
B

Lurer du på noe?
Vi hjelper deg gjerne!

Bestill møte med oss

Illustrasjoner og plantegninger

Last ned plantegninger

Finn din lokale pris og gjør tilpasninger

Pris på alle våre eneboliger finner du her på nettsiden for de fleste kommunene vi har forhandlere i. For å få opp prisen der du bor, registrerer du en bruker og logger inn. Pris vil da bli synlig for alle husene. Du velger et hus og gjør egne tilpasninger – og får opp din pris for huset.

Finn din pris