Hopp til hovedinnhold
1 / 0

Lun med mulighet for utleie

Nøkkelinformasjon

Soverom

5

Grunnflate (BYA)

144,0 m²

Bruksareal (BRA)

225,70 m²

Primærrom (P-rom)

220,7 m²

Største lengde

14,6 m

Største bredde

10,7 m

Bo med boltreplass til flokken din. Med Lun får du en bolig som er praktisk i hverdagen, og magisk når dere har noe å feire.

Tradisjonelt hus i klassisk stil

Lun er et tradisjonelt hus i klassisk og flott stil. Karnappet med store skråvinduer på baksiden av boligen gir herskapelige vibber og mye lys inn. Denne kombinasjonen av tradisjonell arkitektur og moderne funksjonalitet skaper en bolig som er både elegant og komfortabel.

Romslige stuer for samvær

Denne familieboligen vil ta godt vare på deg og dine. Her har du romslige stuer både i 1. og 2. etasje, hvor det er lett å samle folk og kose seg. De store stuene gir god plass til både hverdagslige sammenkomster og spesielle anledninger, og de store vinduene slipper inn rikelig med naturlig lys.

Egen utleiedel i første etasje

Lun kommer nå med egen utleiedel i 1. etasje. Løsningen er laget slik at du kan leie ut og få kostnadsfrie inntekter. Utleiedelen har egen inngang, bad, stue og soverom i ett, og mulighet til å sette inn kjøkken. Dette gir deg fleksibiliteten til å bruke boligen som en helhet eller som en kilde til ekstra inntekt.

Funksjonell andre etasje

I 2. etasjen finner du fire soverom, kontor, bad, bod og vaskerom. Denne etasjen er praktisk i en travel hverdag hvor avtalene er mange og føttene raske. Soverommene gir rikelig med plass til hele familien, mens kontoret gir en rolig plass for arbeid eller studier. Med både bod og vaskerom er det også godt med lagringsplass og funksjonalitet.

Med Lun kan dere finne roen og få plass til alle livets gleder og øyeblikk. Den romslige utformingen og de smarte løsningene gir dere muligheten til å leve komfortabelt og stilfullt, uansett om det er hverdag eller fest. Velkommen hjem til Lun – et sted hvor minner skapes og livet leves til det fulle.

Plan- og fasadetegninger:

Ønsker du en annen plantegning?

Alle våre modeller kan tilpasses dine behov, og både dimensjoner, rom og planløsning kan endres slik du vil ha det

Kontakt oss

Hva gjelder henvendelsen?

Din kontaktinformasjon

Hvor vil du bygge?

Hva kan vi hjelpe med?