Hopp til hovedinnhold
1 / 0

Evig

Nøkkelinformasjon

Soverom

4

Grunnflate (BYA)

116 m²

Bruksareal (BRA)

161,6 m²

Primærrom (P-rom)

156,6 m²

Største lengde

11,4 m

Største bredde

11 m

Hvert sekund teller. Velg en bolig som varer for Evig.

Si hei til nye Evig

Eneboligen du vil glede deg over å bo i hver dag. Evig er en tidløs og moderne bolig som gir dere muligheten til å boltre dere over to etasjer, med fleksibilitet til å leie ut halve underetasjen eller bruke all plassen selv.

Fleksibilitet og smarte løsninger

Evig er kjent for sine fleksible løsninger og smarte design. Boligen er en drøm for godt voksne som ønsker et enkelt, men stilrent sted å bo. Her har dere alle funksjoner på ett plan, samtidig som det er rikelig med plass til besøkende. For barnefamilier er Evig også et perfekt valg, med muligheten til å bruke hele boligen selv eller leie ut deler av underetasjen og få skattefri inntekt.

Underetasjen: Praktisk og funksjonell

Ved inngangen til underetasjen finner du en stor sportsbod, ideell for oppbevaring av sportsutstyr, hagemøbler og andre nødvendigheter. Underetasjen kan enten integreres som en del av familiens boareal eller gjøres om til en utleiedel for ekstra inntekt.

Planløsning Evig u.etg

Øverste etasje: Lys og romslig

Store, moderne vinduer som strekker seg opp til den mønte himlingen gir masse lys og en romslig følelse i øverste etasje. Her kan du nyte lange dager og kvelder på terrassen ved hovedinngangen eller verandaen som har dør ut fra stuen. Disse utendørsområdene gir deg muligheten til å nyte frisk luft og vakre omgivelser, uansett tid på dagen.

I denne etasjen har du også en stor åpen stue- og kjøkkenløsning, perfekt samlingspunkt for familie og venner.

Planløsning Evig 1. etg

En bolig for alle livets faser

Uansett hvilke behov du har, kan du alltid bo godt i Evig. Den tidløse designen og de smarte løsningene sørger for at boligen tilpasser seg din livsstil, enten du er en del av en voksende familie, en godt voksen som søker komfort og enkelhet, eller noen som ønsker å kombinere bolig med utleiemuligheter.

Plan- og fasadetegninger:

Ønsker du en annen plantegning?

Modellen kan tilpasses dine behov, og både dimensjoner, rom og planløsning kan endres slik du vil ha det.

Kontakt oss

Hva gjelder henvendelsen?

Din kontaktinformasjon

Hvor vil du bygge?

Hva kan vi hjelpe med?