Finn din pris

Lun

Lun har store, lyse oppholdsrom i begge etasjer. Huset har to bad og et vaskerom med egen inngang – svært praktisk når du kommer hjem fra treningstur på regnfulle dager. Når solen titter frem igjen kan du rusle ut på den trivelige terrassen gjennom skyvedøren i stuen.

Klikk på "finn din pris" for å finne nøkkelferdig pris og tilvalg der du vil bo. Klikk på "endre og møblere" for å flytte på vegger og møblere din egen utgave. Ta med din egen versjon av huset, og besøk nærmeste forhandler for å komme enda nærmere din nye bolig.

Les mer om Lun: Særpreg med karnapp og to hele etasjer

Nøkkelinformasjon

Boligtype
Enebolig
Type tomt
Flat tomt
BRA totalt
243.00 m²
P-rom hovedbolig
210.3 m²
Bebygd areal
144.0 m²
Største bredde
10.5m
Største lengde
14.5m
Soverom
5
Energimerke
B

Lurer du på noe?
Vi hjelper deg gjerne!

Bestill møte med oss

Illustrasjoner og plantegninger

Last ned plantegninger

Finn din lokale pris og gjør tilpasninger

Pris på alle våre eneboliger finner du her på nettsiden for de fleste kommunene vi har forhandlere i. For å få opp prisen der du bor, registrerer du en bruker og logger inn. Pris vil da bli synlig for alle husene. Du velger et hus og gjør egne tilpasninger – og får opp din pris for huset.

Finn din pris

Gladsnekkern 3 - sesong 2: Anne og Trond i eneboligen LUN

Anne og Trond flyttet til Siljan og bygde eneboligen Lun. De trives veldig godt og Gladsnekkern får en flott omvisning i deres nye hjem. Anne og Trond har gjort

Gladsnekker`n 2/20 Jorun og Espen i eneboligen LUN

Gladsnekker`n reiser rundt i hele Norge og sjekker om kundene trives i sine nye boliger. Denne gang besøker han Jorun og Espen på Kjørnes ved Sogndal. De bor i