Lun

Lun har store, lyse oppholdsrom i begge etasjer. Huset har hele tre ulike innganger gjennom vindfang, sportsbod eller vaskerom – praktisk når du kommer hjem fra tur med hund eller barn på regnfulle dager. Når solen titter frem igjen kan du rusle ut på den trivelige terrassen gjennom skyvedøren i stuen.

I Lun har du fem soverom – fire av dem i andre etasje. Hovedsoverommet har walk-in-closet rett utenfor døren, og egen utgang til veranda. Ved trappen finner du en egen praktisk kontorsone. Karnappen på baksiden av huset skaper et staselig uttrykk, som sammen med en klassisk form og moderne egenskaper, gjør Lun til en fullkommen bolig.

Registrer deg som bruker og gå til husoversikten for å se nøkkelferdig pris for å bygge Lun der du vil bo. Ta kontakt med din nærmeste forhandler for å starte veien mot din nye bolig.

Les mer om Lun: Særpreg med karnapp og to hele etasjer

Nøkkelinformasjon

Boligtype
Enebolig
Type tomt
Flat tomt
BRA totalt
226.30 m²
P-rom hovedbolig
209.4 m²
Bebygd areal
144.0 m²
Største bredde
10.5m
Største lengde
14.5m
Soverom
5
Energimerke
B

Finn din lokale pris ved å opprette en brukerkonto på Min side

Finn din pris

Gladsnekkern 3 - sesong 2: Anne og Trond i eneboligen LUN

Anne og Trond flyttet til Siljan og bygde eneboligen Lun. De trives veldig godt og Gladsnekkern får en flott omvisning i deres nye hjem. Anne og Trond har gjort

Gladsnekker`n 2/20 Jorun og Espen i eneboligen LUN

Gladsnekker`n reiser rundt i hele Norge og sjekker om kundene trives i sine nye boliger. Denne gang besøker han Jorun og Espen på Kjørnes ved Sogndal. De bor i