Samspill

Dette huset er inspirert av publikumsfavoritten Lystig men også tidligere klassikere i Nordbohus som Oberon og Andromeda. Samspill er et moderne atriumshus med en samlende kjerne, og egne adskilte soveromsfløyer som er ideelt for både barn og voksne i familien. Fra garasjen er det en meget praktisk ekstra inngang som leder til bod/vaskerom og videre inn i husets kjøkken. En perfekt situasjon når du kommer hjem med mange handleposer i regnværet eller snøstormen. På godværsdager åpner du opp de praktiske foldedørene ved spiseplassen og utvider boligen mot terrassen og uterommet.  Vi har kalt det samspill, og vi tror du vil erfare årsakene til det når du bor der. 

Klikk på "finn din pris" for å finne nøkkelferdig pris og tilvalg der du vil bo. Klikk på "endre og møblere" for å flytte på vegger og møblere din egen utgave. Ta med din egen versjon av huset, og besøk nærmeste forhandler for å komme enda nærmere din nye bolig.

Les mer om huset: Alt på ett plan med to funksjonelle fløyer  Les om den første ferdig bygde Samspill! Samspill mini - en drøm av et hus i tilpasset størrelse

Nøkkelinformasjon

Boligtype
Enebolig
Type tomt
Flat tomt
BRA totalt
247.50 m²
P-rom hovedbolig
198.4 m²
Bebygd areal
279.0 m²
Største bredde
19.0m
Største lengde
19.9m
Soverom
4
Energimerke
B

Finn din lokale pris via vår boligkonfigurator ved å opprette en brukerkonto på Min side

Finn din pris