Samspill

Dette huset er inspirert av publikumsfavoritten Lystig men også tidligere klassikere i Nordbohus som Oberon og Andromeda. Samspill er et moderne atriumshus med en samlende kjerne, og egne adskilte soveromsfløyer som er ideelt for både barn og voksne i familien. Fra garasjen er det en meget praktisk ekstra inngang som leder til bod/vaskerom og videre inn i husets kjøkken. En perfekt situasjon når du kommer hjem med mange handleposer i regnværet eller snøstormen. På godværsdager åpner du opp de praktiske foldedørene ved spiseplassen og utvider boligen mot terrassen og uterommet.  Vi har kalt det samspill, og vi tror du vil erfare årsakene til det når du bor der. 

Registrer deg som bruker og gå til husoversikten for å se nøkkelferdig pris for å bygge Samspill der du vil bo. Ta kontakt med din nærmeste forhandler for å starte veien mot din nye bolig.

Les mer om huset: Alt på ett plan med to funksjonelle fløyer  Les om den første ferdig bygde Samspill! Samspill mini - en drøm av et hus i tilpasset størrelse

Nøkkelinformasjon

Boligtype
Enebolig
Type tomt
Flat tomt
BRA totalt
241.10 m²
P-rom hovedbolig
192.6 m²
Bebygd areal
288.0 m²
Største bredde
19.0m
Største lengde
19.9m
Soverom
4
Energimerke
B

Finn din lokale pris ved å opprette en brukerkonto på Min side

Finn din pris