Hopp til hovedinnhold
1 / 0

Astro

Nøkkelinformasjon

Soverom

3

Grunnflate (BYA)

116.0 m²

Bruksareal (BRA)

160.00 m²

Primærrom (P-rom)

127.7 m²

Største lengde

19.4 m

Største bredde

8.2 m

Astro er en praktisk enebolig som forener det klassiske og moderne på en elegant måte. Med store soverom, rikelig med lagringsplass og herlige utendørsarealer, tilbyr Astro en perfekt blanding av funksjonalitet og komfort.

Luftige oppholdsrom og naturlig lys

Når du entrer Astro, blir du møtt av luftige oppholdsrom preget av takhøye vinduer og skrå himling som slipper lyset inn på tak og vegger. Denne smarte designen skaper en lys og åpen atmosfære, ideell for avslapning og sosiale sammenkomster. Utenfor stuen venter en trivelig terrasse, det perfekte stedet å nyte morgenkaffen på lune dager og ta inn den friske luften.

Lyst og luftig interiør i eneboligen Astro fra Nordbohus

Rikelig med lagringsplass og fleksibilitet

I underetasjen tilbyr Astro nærmere 20 kvadratmeter med bodplass, ideelt for oppbevaring av alt fra sportsutstyr til sesongbaserte gjenstander. Boden ved hovedsoverommet kan også enkelt tilpasses til å bli en praktisk walk-in-closet, som legger til rette for organisering og enkel tilgang til klær og tilbehør. Fra underetasjen leder en skyvedør rett ut til terrasse og hage, og skaper en sømløs forbindelse mellom innendørs og utendørsområdene.

Fleksibel hovedinngang

Astro tilbyr også fleksibilitet når det gjelder hovedinngangen. Huset kan bygges med hovedinngang oppe eller nede, noe som gir deg muligheten til å tilpasse huset til dine preferanser og behov. Enten du foretrekker å ha hovedinngangen i nærheten av oppholdsrommene eller nede ved inngangen til underetasjen, tilbyr Astro en tilpasningsdyktig og praktisk løsning.

Eneboligen Astro er et hjem som tilpasser seg dine behov og ønsker. Med sin harmoniske blanding av klassiske og moderne elementer, tilbyr Astro en perfekt balanse mellom funksjonalitet, komfort og fleksibilitet. Enten det er å nyte solen på terrassen eller organisere klærne i boden, inviterer Astro til å oppleve livet på sitt beste.


Plan- og fasadetegninger:

Ønsker du en annen plantegning?

Alle våre modeller kan tilpasses dine behov, og både dimensjoner, rom og planløsning kan endres slik du vil ha det

Kontakt oss

Hva gjelder henvendelsen?

Din kontaktinformasjon

Hvor vil du bygge?

Hva kan vi hjelpe med?