Hopp til hovedinnhold
1 / 0

Mira

Nøkkelinformasjon

Soverom

4

Grunnflate (BYA)

130 m²

Bruksareal (BRA)

172,8 m²

Primærrom (P-rom)

158,5 m²

Største lengde

14,9 m

Største bredde

11,4 m

Hygge i hver etasje. God bruk av hele boligen. Mira er et hus med kvaliteter som vil gjøre alle i familien glad.

En tradisjonell bolig med moderne uttrykk

Si hei til Mira, en tradisjonell bolig med et moderne uttrykk. Store vinduer, rene linjer og gode løsninger vil fare vel med deg. Boligen er en fryd å vise fram og bo i.

Åpen og lys stue med moderne kjøkken

Mira har gode romløsninger som fremmer samvær og komfort. Oppe er det åpent mellom kjøkken og stue, hvor du får plass til både spisebord og sofagruppe. De store vinduene slipper inn rikelig med naturlig lys, noe som skaper en lys og innbydende atmosfære.

Lys og åpen stue- og kjøkkenløsning i eneboligen Mira fra Nordbohus

Praktiske soverom og bad

Tre soverom og to bad gjør morgenstunden litt likere for alle. Hvert familiemedlem har sitt eget private rom, mens de to badene gjør det enklere å unngå kø om morgenen. Dette gjør hverdagen smidigere og mer harmonisk.

Planløsning Mira 1. etg

Plass til aktiviteter og avslapping

Med en større sportsbod og en veranda på nesten 20 kvadratmeter kan du balansere aktiviteter som gir mer puls og avslapping. Sportsboden gir god plass til oppbevaring av sportsutstyr, sykler og annet fritidsutstyr, mens verandaen er perfekt for å nyte utendørs måltider eller slappe av med en bok.

Utleiedel for ekstra inntekter eller ekstra plass

I tillegg får du en egen utleiedel med stort soverom, stue, bad og egen inngang. Denne enheten er kjekk å leie ut for å få skattefrie inntekter – eller beholde selv for ekstra plass til familie eller gjester. Utleiedelen gir deg fleksibiliteten til å tilpasse boligen etter dine behov og ønsker.

En bolig for hele familien

Mira er en bolig designet for å gi hele familien glede og komfort. Med sine moderne løsninger og romslige layout, er Mira et hjem hvor dere kan skape gode minner sammen. Velkommen hjem til Mira – stedet hvor hygge og funksjonalitet møtes.

Plan- og fasadetegninger:

Ønsker du en annen plantegning?

Modellen kan tilpasses dine behov, og både dimensjoner, rom og planløsning kan endres slik du vil ha det.

Kontakt oss

Hva gjelder henvendelsen?

Din kontaktinformasjon

Hvor vil du bygge?

Hva kan vi hjelpe med?