Hopp til hovedinnhold
1 / 0

Auriga

Nøkkelinformasjon

Soverom

2

Grunnflate (BYA)

137.0 m²

Bruksareal (BRA)

113.00 m²

Primærrom (P-rom)

103.8 m²

Største lengde

16.6 m

Største bredde

8.8 m

Eneboligen Auriga er en favoritt blant våre kunder takket være sitt tradisjonelle utseende og smarte planløsning.

Auriga: Den ideelle eneboligen på ett plan

Auriga utstråler en klassisk sjarm kombinert med moderne funksjonalitet. Denne boligen er en favoritt blant våre kunder takket være sitt tradisjonelle utseende og smarte planløsning.

Praktisk planløsning

Auriga tilbyr et praktisk design med alle rom på ett plan. Med to soverom, bad og vaskerom plassert rett over gangen, tilbyr boligen enkel tilgang og bekvemmelighet for beboerne. Det er også en mulighet for å omgjøre en av bodene til et ekstra soverom etter behovene til familien.

Åpen og romslig stue og kjøkken

Stuen og kjøkkenet i Auriga har åpen himling og store vindusflater, som gir et lyst og luftig miljø. Denne innbydende atmosfæren gjør det til et ideelt sted for familiens samlinger og sosiale sammenkomster. Med adkomst til en delvis overbygd og inngjerdet terrasse fra stuen, blir overgangen fra innendørs til utendørs liv sømløs, og gir mulighet for avslappende utendørsopplevelser.

Åpen og luftig stue og kjøkkenløsning

Praktiske fasiliteter

Auriga legger også vekt på praktiske detaljer for å gjøre hverdagen enklere. Huset har en egen inngang til sportsboden ved hovedinngangen, noe som gjør det praktisk å lagre utstyr og verktøy. Denne smarte løsningen bidrar til å holde boligen ryddig og organisert.

Med sin tradisjonelle sjarm, funksjonelle planløsning og praktiske fasiliteter, representerer Auriga en ideell enebolig på ett plan for moderne familier. Enten det er avslapning på terrassen, koselige kvelder foran peisen eller familiemiddager rundt kjøkkenøya, tilbyr Auriga et hjem som kombinerer komfort og stil på enestående måte.

Plan- og fasadetegninger:

Ønsker du en annen plantegning?

Alle våre modeller kan tilpasses dine behov, og både dimensjoner, rom og planløsning kan endres slik du vil ha det

Kontakt oss

Hva gjelder henvendelsen?

Din kontaktinformasjon

Hvor vil du bygge?

Hva kan vi hjelpe med?