Hopp til hovedinnhold
1 / 0

Bias

Nøkkelinformasjon

Soverom

3

Grunnflate (BYA)

107.0 m²

Bruksareal (BRA)

144.80 m²

Primærrom (P-rom)

126.6 m²

Største lengde

11.2 m

Største bredde

9.7 m

Eneboligen Bias representerer en perfekt balanse mellom klassisk arkitektur og moderne funksjoner. Med store glassflater og funksjonelle løsninger skaper Bias et hjem som tilpasser seg dagens livsstil på en elegant måte.

Luftig følelse og praktisk vindfang

Den lange gangen som fører mot oppholdsarealene gir en umiddelbar følelse av luftighet når du entrer boligen. Vindfanget med tilhørende sportsbod danner en praktisk sone for hverdagslige gjøremål, enten det er hagearbeid eller sportsaktiviteter. Denne smarte plasseringen legger til rette for enkel tilgang til utstyr og gjør hverdagen mer effektiv.

Samlingspunktet: det åpne kjøkkenet

Det åpne kjøkkenet i Bias er hjertet av hjemmet, med god plass til et spisebord som naturlig blir et samlingspunkt for familien. Denne funksjonelle løsningen fremmer samvær og fellesskap, og skaper et ideelt sted for måltider, samtaler og minnerike øyeblikk.

Lyst og luftig interiør

Franske balkonger og naturlig lys

Doble dører som åpner seg mot franske balkonger i loftstuen bringer verden utenfor nærmere og fyller rommet med rikelig med naturlig lys. Denne forbindelsen til utendørsområdet gir en følelse av frihet og gir et pust av frisk luft inn i overetasjen, og skaper en lys og luftig atmosfære.

Eneboligen Bias er mer enn bare en bolig; det er et hjem som forener det beste fra fortiden med det beste fra nåtiden. Med sin harmoniske blanding av klassisk og moderne design, skaper Bias et rom for komfort, funksjonalitet og inspirasjon. Enten det er å nyte solen på en fransk balkong eller samles rundt kjøkkenbordet, inviterer Bias til å oppleve livet i sin fulle fargerike glans.

Plan- og fasadetegninger:

Ønsker du en annen plantegning?

Alle våre modeller kan tilpasses dine behov, og både dimensjoner, rom og planløsning kan endres slik du vil ha det

Kontakt oss

Hva gjelder henvendelsen?

Din kontaktinformasjon

Hvor vil du bygge?

Hva kan vi hjelpe med?