Lystig

Lystig er et spennende og stilrent atriumhus for deg som ønsker en bolig du kan bo i for alltid. Her er alle rom i én og samme etasje. Vinduer i takhøyde som slipper inn mye lys har gitt denne boligen navnet sitt. Her er alt tilrettelagt for trivsel og lystige stunder.

I husets hjerte ligger kjøkkenet strategisk plassert, og blir familiens naturlige møtepunkt. Ved kjøkkenet har du en romslig bod for oppbevaring av matvarer og husholdningsapparater. I atriumet rett utenfor, har du en flott spisestue på godværsdager. Det største soverommet har en tilknyttet walk-in-garderobe med direkte adkomst til badet.

Klikk på "finn din pris" for å finne nøkkelferdig pris og tilvalg der du vil bo. Klikk på "endre og møblere" for å flytte på vegger og møblere din egen utgave. Ta med din egen versjon av huset, og besøk nærmeste forhandler for å komme enda nærmere din nye bolig.

Les mer om huset: Lystig for Rune i Alversund
Les mer om huset: Instagram-huset fikk plass i huskatalogen

Nøkkelinformasjon

Boligtype
Enebolig
Type tomt
Flat tomt
BRA totalt
265.60 m²
P-rom hovedbolig
194.6 m²
Bebygd areal
292.0 m²
Største bredde
19.6m
Største lengde
21.0m
Soverom
4
Energimerke
B

Finn din lokale pris via vår boligkonfigurator ved å opprette en brukerkonto på Min side

Finn din pris

Eneboligen Lystig - hjemme hos Rune i Alver kommune

Eneboligen Lystig er meget populær over hele landet. Hjemme hos Rune i Alver kommune får vi se boligen fiks ferdig med mange smarte og fine løsninger som spileh