Hopp til hovedinnhold
1 / 0

Arcturus

Nøkkelinformasjon

Soverom

3

Grunnflate (BYA)

165.0 m²

Bruksareal (BRA)

128.90 m²

Primærrom (P-rom)

122.6 m²

Største lengde

14.2 m

Største bredde

13.6 m

Arcturus omfavner mennesker i alle situasjoner og faser av livet. Som en av våre bestselgende eneboliger, har Arcturus vunnet hjertene til mange med sitt lunefulle og tilgjengelige design.

Stor og avskjermet soveromsavdeling

Eneboligen Arcturus tilbyr en avskjermet soveromsavdeling med tilhørende bad og vaskerom. Denne løsningen gir privatliv og komfort, samtidig som den gir et praktisk og funksjonelt miljø for hverdagen. Med alle rom på samme plan, legges det vekt på tilgjengelighet og bekvemmelighet.

Lyst og luftig interiør

Store oppholdsrom

Innvendig er Arcturus preget av tiltalende og fornuftige løsninger. De store oppholdsrommene inviterer til avslapning og samvær, mens de trivelige uteplassene gir mulighet for å nyte fine dager. Med plattinger på flere sider av huset kan man fange solstrålene fra morgen til kveld, og skape herlige utendørs øyeblikk.

Praktisk sportsbod og oppbevaringsmuligheter

Arcturus er ikke bare et hjem, det er et praktisk sted å bo. Med en sportsbod som har egen inngang fra plattingen, tilbyr huset praktisk oppbevaring for hageredskaper, sykler og ski. Denne smarte løsningen bidrar til å holde utendørsområdene ryddige og organiserte, samtidig som den gir enkel tilgang til nødvendig utstyr.

Arcturus er mer enn bare en tradisjonell enebolig; det er et hjem som er skapt for å imøtekomme behovene til mennesker i alle stadier av livet. Med sin lunefulle atmosfære, tiltalende design og praktiske løsninger, representerer Arcturus en invitasjon til å skape minneverdige øyeblikk i en trygg og komfortabel omgivelse.

Plan- og fasadetegninger:

Ønsker du en annen plantegning?

Alle våre modeller kan tilpasses dine behov, og både dimensjoner, rom og planløsning kan endres slik du vil ha det

Kontakt oss

Hva gjelder henvendelsen?

Din kontaktinformasjon

Hvor vil du bygge?

Hva kan vi hjelpe med?