Hopp til hovedinnhold
1 / 0

All-Tid

Nøkkelinformasjon

Soverom

5

Grunnflate (BYA)

148.0 m²

Bruksareal (BRA)

201.20 m²

Primærrom (P-rom)

162.7 m²

Største lengde

17.5 m

Største bredde

10.0 m

Her tilbys det romslighet og fleksibilitet som passer den moderne familien perfekt, enten den består av mine, dine eller bonusbarn.

Denne eneboligen har muligheter for fire soverom med ekstra stue og utleie, eller du kan velge å ha svært mange soverom uten utleiemulighet. Valget er ditt, slik at du får akkurat det du ønsker og trenger.

Attraktive kvaliteter

Utover rikelig med plass har huset flere attraktive kvaliteter som vil tiltrekke seg oppmerksomhet. En åpen stue og kjøkkensone i andre etasje leder ut til en herlig takterrasse plassert på toppen av carporten. Denne ekstra uteplassen er svært anvendelig, og vi er overbevist om at den vil bli like populær som den ekstra stuen i første etasje.

Trivsel og livsstil

Man bruker mye tid i hjemmet, og i All-Tid boligprosjektet vet vi at det er viktig å skape et miljø der alle føler seg hjemme. Enten du søker etter ro og avslapning, eller ønsker et område for aktiviteter og underholdning, så tilbyr denne boligen den perfekte rammen for din livsstil. Med plass til alle og mer til, vil familien din trives i denne moderne eneboligen.

Plan- og fasadetegninger:

Ønsker du en annen plantegning?

Alle våre modeller kan tilpasses dine behov, og både dimensjoner, rom og planløsning kan endres slik du vil ha det

Kontakt oss

Hva gjelder henvendelsen?

Din kontaktinformasjon

Hvor vil du bygge?

Hva kan vi hjelpe med?