Finn din pris

All-Tid

Her er det plass til mange, og den nye moderne familien med mine/dine/bonusbarn finner denne eneboligen som en naturlig favoritt. Velg mellom fire soverom, ekstra stue og utleie, eller veldig mange soverom og uten utleie. Her får du det som du vil, og som du trenger. Huset har for øvrig flere attraktive kvaliteter foruten plass til alle. En åpen stue/kjøkkensone i andre etasje leder ut til en attraktiv takterrasse oppå carporten. Denne ekstra uteplassen er veldig anvendelig, og vi tror den blir like populær som den ekstra stuen i første etasje. Man bruker mye tid i hjemmet, og i All-Tid finner alle et sted de trives.   

Klikk på "finn din pris" for å finne nøkkelferdig pris og tilvalg der du vil bo. Klikk på "endre og møblere" for å flytte på vegger og møblere din egen utgave. Ta med din egen versjon av huset, og besøk nærmeste forhandler for å komme enda nærmere din nye bolig.

Les mer om huset og arkitektens tanker: Minimalistisk hus med utleiedel 

Nøkkelinformasjon

Boligtype
Enebolig
Type tomt
Flat tomt
BRA totalt
190.90 m²
P-rom hovedbolig
162.4 m²
Bebygd areal
148.0 m²
Største bredde
10.0m
Største lengde
17.5m
Soverom
5
Energimerke
B

Lurer du på noe?
Vi hjelper deg gjerne!

Bestill møte med oss

Illustrasjoner og plantegninger

Last ned plantegninger

Finn din lokale pris og gjør tilpasninger

Pris på alle våre eneboliger finner du her på nettsiden for de fleste kommunene vi har forhandlere i. For å få opp prisen der du bor, registrerer du en bruker og logger inn. Pris vil da bli synlig for alle husene. Du velger et hus og gjør egne tilpasninger – og får opp din pris for huset.

Finn din pris