Hopp til hovedinnhold
1 / 0

Luftig

Nøkkelinformasjon

Soverom

3

Grunnflate (BYA)

110.0 m²

Bruksareal (BRA)

166.20 m²

Primærrom (P-rom)

133.8 m²

Største lengde

10.0 m

Største bredde

7.6 m

Eneboligen Luftig er et lunt hjem som kombinerer klassisk form med moderne detaljer og funksjoner.

Fra carporten, som også huser en praktisk sportsbod, kan du gå tørrskodd inn i boligen og oppleve den harmoniske blandingen av tradisjonell varme og moderne komfort.

Effektiv planløsning og romslig atmosfære

På innsiden av Luftig møter du en bolig som er særdeles arealeffektiv, med en åpen og gjennomtenkt planløsning. Trappens brede utforming og det høye lyset i trapperommet skaper en romslig og lys atmosfære, og gir en følelse av velvære i et område med flere bruksområder.

Skjermet avdeling og fleksible bruksområder

Andre etasje av Luftig tilbyr en skjermet avdeling med gjestetoalett og muligheter for hjemmekontor eller gjesterom, noe som gjør denne boligen tilpasningsdyktig til ulike livsstiler og behov. Kjøkkenet er utstyrt med rikelig med skapinnredning i U-form, og tilbyr praktisk og moderne design for matlaging og oppbevaring.

Luftig og stort kjøkken med tilhørende spiseplass

Terrasse og utendørs livsstil

Fra stuen har du direkte adkomst til den romslige terrassen på hele 36 kvadratmeter via en dobbel balkongdør. Denne luftige uteplassen er det perfekte stedet for å nyte frisk luft og panoramautsikt, og gir en ekstra dimensjon til den daglige livsstilen.

Eneboligen Luftig representerer det beste fra to verdener - klassisk sjarm kombinert med moderne funksjoner og detaljer. Med sin effektive planløsning, fleksible bruksområder og romslige uteplass, tilbyr Luftig en hjemlig atmosfære som inviterer til komfortabelt og moderne liv.

Plan- og fasadetegninger:

Ønsker du en annen plantegning?

Alle våre modeller kan tilpasses dine behov, og både dimensjoner, rom og planløsning kan endres slik du vil ha det

Kontakt oss

Hva gjelder henvendelsen?

Din kontaktinformasjon

Hvor vil du bygge?

Hva kan vi hjelpe med?