Orion

Orion byr på mye armslag, blant annet med en åpen og luftig hall og store sosiale soner. På kjøkkenet er det god plass til hele familien i samarbeid når middagen forberedes. To store bad og ekstra stue i andre etasje gjør huset fleksibelt og anvendelig.

Tre ut på plattingen gjennom doble dører i spisestuen. Den adskilte TV-stuen i første etasje inviterer til koselige filmkvelder med hele familien. Fra stuen i andre etasje har du adkomst til en overbygd veranda, hvor lune sommerkvelder eller kaffepauser på hjemmekontoret kan nytes. Orion har en ekstra inngang til boligen gjennom vaskerommet.

Klikk på "finn din pris" for å finne nøkkelferdig pris og tilvalg der du vil bo. Klikk på "endre og møblere" for å flytte på vegger og møblere din egen utgave. Ta med din egen versjon av huset, og besøk nærmeste forhandler for å komme enda nærmere din nye bolig.

Les mer om huset: Orion - to stjernebilder i Kongsvinger

Nøkkelinformasjon

Boligtype
Enebolig
Type tomt
Flat tomt
BRA totalt
197.10 m²
P-rom hovedbolig
185.4 m²
Bebygd areal
129.0 m²
Største bredde
12.3m
Største lengde
12.4m
Soverom
4
Energimerke
B

Finn din lokale pris ved å opprette en brukerkonto på Min side

Finn din pris

Gladsnekkern på besøk og Signe og Wiggo i eneboligen Orion

Gladsnekker`n reiser rundt i hele Norge for å sjekke om folk trives i sine nye boliger. Denne gang besøker han Signe og Wiggo som bor i Kongsvinger i en meget f