Hopp til hovedinnhold
1 / 0

Oversikt

Nøkkelinformasjon

Soverom

4

Grunnflate (BYA)

188.0 m²

Bruksareal (BRA)

226.90 m²

Primærrom (P-rom)

183.9 m²

Største lengde

20.8 m

Største bredde

14.4 m

I arkitekturen verdsetter vi alle følelsen av oversikt. Huset ble designet med tanke på å skape harmoni med omgivelsene, plassert parallelt med veien. På de romslige tomtene kan en garasje integreres, danner et skjermet tun sammen med hovedbygningen.

Integrert garasje og skjermet utendørsområde

På de romslige tomtene kan en garasje integreres, og sammen med hovedbygningen danner den et skjermet tun. Dette gir ikke bare praktisk parkering, men også et harmonisk utemiljø.

Åpent layout med generøse vinduer

På hovedplanet innbyr et åpent layout til en romslig stue og kjøkken, med store vinduer som gir fantastisk utsikt og skaper en følelse av oversikt. Soverom, bad, bod og en hyggelig balkong er inkludert, alt med fokus på komfort og funksjonalitet.

Utvidede muligheter i underetasjen

Underetasjen utvider mulighetene med en ekstra stue, tre tilleggssoverom og et romslig bad, samt et praktisk vaskerom. Fra stuen er det en naturlig overgang til en overbygd uteplass, som utvider boarealet og inviterer til utendørs opplevelser.

Komfort og kontroll i arkitekturen

Dette huset tilbyr ikke bare komfortabel boareal, men også en følelse av kontroll og oversikt fra de åpne rommene til de beskyttede uteplassene. Det er en arkitektonisk løsning som tar hensyn til både funksjonalitet og trivsel, og skaper et hjem hvor beboerne kan føle seg komfortable og i harmoni med omgivelsene.

Plan- og fasadetegninger:

Ønsker du en annen plantegning?

Alle våre modeller kan tilpasses dine behov, og både dimensjoner, rom og planløsning kan endres slik du vil ha det

Kontakt oss

Hva gjelder henvendelsen?

Din kontaktinformasjon

Hvor vil du bygge?

Hva kan vi hjelpe med?