Finn din pris

Oversikt

Alle liker å ha oversikt. Huset ble tegnet for å plasseres parallelt langs veien, og for de romslige tomtene kan en garasje tenkes å danne et skjermet tun sammen med huset. I hovedplanet byr oversikt på en romslig stue/kjøkkensone med rause vinduer mot utsikten, eller oversikten om du vil. Hovedplanet har i tillegg både soverom, bad, bod og en hyggelig balkong. Underetasjen har en ekstra stue, tre soverom og et svært romslig bad samt et vaskerom. Fra stue er det adkomst til en overbygd uteplass og uterommet.

Klikk på "finn din pris" for å finne nøkkelferdig pris og tilvalg der du vil bo. Klikk på "endre og møblere" for å flytte på vegger og møblere din egen utgave. Ta med din egen versjon av huset, og besøk nærmeste forhandler for å komme enda nærmere din nye bolig.

Nøkkelinformasjon

Boligtype
Enebolig
Type tomt
Skrå tomt
BRA totalt
226.90 m²
P-rom hovedbolig
183.9 m²
Bebygd areal
188.0 m²
Største bredde
14.4m
Største lengde
20.8m
Soverom
4
Energimerke
B

Lurer du på noe?
Vi hjelper deg gjerne!

Bestill møte med oss

Illustrasjoner og plantegninger

Last ned plantegninger

Finn din lokale pris og gjør tilpasninger

Pris på alle våre eneboliger finner du her på nettsiden for de fleste kommunene vi har forhandlere i. For å få opp prisen der du bor, registrerer du en bruker og logger inn. Pris vil da bli synlig for alle husene. Du velger et hus og gjør egne tilpasninger – og får opp din pris for huset.

Finn din pris