Hopp til hovedinnhold
Samspill eksteriør

De mest solgte husene i vår huskatalog i 2022

Det er alltid spennende å følge med på trendene for hvilke hus kundene våre ønsker å bygge. Resultatene fra året som gikk bekrefter at det er viktig med flere ulike stilarter og valgmuligheter i huskatalogen. På topp troner nemlig boliger i tre vidt forskjellige stilarter. Hvilken er din favoritt?

1. Samspill – adskilte fløyer og en samlende kjerne

Samspill eksteriør

Atriumhuset Samspill troner på toppen av listen over våre mest populære eneboliger. Dette er det huset vi har solgt desidert flest av i år.

Det mest unike med Samspill, sett bort ifra det blikkfangende eksteriøret, er at boligen har to adskilte fløyer. I den ene fløyen får de voksne en privat sone med soverom, garderobe og bad. I den andre fløyen har du tre soverom, bad og en samlende TV-stue for husets barn og ungdommer.

Samspill interiør

Vindusflater i takhøyde slipper rikelig med lys inn i boligen, og skaper en lett og god atmosfære. Med alt på ett plan, er dette en bolig du kan bo i for alltid.

Se mer av Samspill

Les også: Samspill mini – en drøm av et hus i tilpasset størrelse

2. Aurora – et klassisk hus med gode utearealer

Aurora eksteriør

Den tradisjonelle eneboligen Aurora har vært en av våre bestselgere i en årrekke. En typisk norsk byggestil, i kombinasjon med en praktisk størrelse, smart planløsning og gode utearealer, treffer «rett hjem» hos de med sans for det klassiske, lune og trygge.

Aurora interiør

Til tross for sitt tradisjonelle ytre, har Aurora en rekke egenskaper som møter dagens moderne krav til funksjonalitet i en bolig. Boligen har fire soverom og to bad. I første etasje har du direkte adkomst til plattingene gjennom tre ulike utganger.

En flott variant av Aurora

En flott variant av Aurora, bygd for en kunde i Averøy.

Se planløsning og les mer om Aurora

Les også: Bygg et klassisk hus og skill deg ut i nabolaget

3. Kontur og Orion

På delt tredjeplass, med like mange solgte modeller, finner vi det moderne funkishuset Kontur og den herskapelige eneboligen Orion.

Kontur – stilrent funkishus med takterrasse

Kontur eksteriør

Kontur har en god størrelse på 151,5 kvadratmeter, fordelt over blant annet tre soverom og en romslig og åpen stue- og kjøkkenløsning.

Nede i første etasje byr hovedsoverommet på direkte adgang til bad og en følelse av hverdagsluksus. Hele andre etasje er dedikert til sosiale soner. Generøse vindusflater gir rikelig med lys og utsyn i begge etasjer.

Kontur interiør, sydenstemning

Sydenstemning i denne varianten av Kontur som ble bygd for en kunde med en helt unik utsiktstomt utenfor Trondheim. Her kom de store vindusflatene til sin rett!

Se mer av Kontur

Les også: Funkishus

Orion – et fleksibelt hus med god plass

Orion eksteriør

Orion er vår mest populære bolig i kategorien herskapelige hus. Dette er et stort hus med en fleksibel planløsning og rikelig med plass til livets store begivenheter og sosiale stunder i hverdagen. To store bad og ekstra stue i andre etasje gjør huset fleksibelt og anvendelig.

Orion interiør

Tre ut på plattingen gjennom doble dører i spisestuen. Den adskilte TV-stuen i første etasje inviterer til koselige filmkvelder med hele familien. Fra stuen i andre etasje har du adkomst til en overbygd veranda, hvor lune sommerkvelder eller kaffepauser på hjemmekontoret kan nytes.

Se planløsning og les mer om Orion

Les også: Hvilken hustype er den rette for deg?

Bygge hus i 2023?

Går du med en drøm om å bygge hus i 2023? Det kan være verdifullt med gode råd fra noen som har bygd hus flere ganger før. Ta gjerne en telefon til din nærmeste Nordbohus-forhandler, eller stikk innom for en kopp kaffe og en helt uforpliktende prat.

I mellomtiden må du gjerne ta en titt på alle våre ferdighus. Ved å registrere deg som bruker, vil du også få opp den lokale prisen for å bygge huset der du vil bo.

Finn din nærmeste forhandler

Relaterte artikler

Hos oss lærer tømrerlærlinger å bygge trygge og inspirerende boliger"

Med noen av landets mest fornøyde kunder, tar også Nordbohus Skien sitt ansvar for å utvikle fremtidens tømrere på alvor. Gjennom systematisk opplæring og veiledning av lærlinger som Mathias, sørger de for at kundene får trygghet og inspirasjon i sin boligbyggeprosess også i fremtiden. I denne artikkelen får du innblikk i hva Mathias, en erfaren tømrerlærling hos Nordbohus, legger vekt på som avgjørende for å levere kvalitetsarbeid. Fra praktiske ferdigheter på tvers av fag, til utviklingen av arbeidsmoral og effektivitet - Mathias deler sine beste råd som kan gi trygghet og inspirasjon til alle som vurderer å bygge bolig med Nordbohus Skien. Nordbohus' satsing på opplæring og veiledning av lærlinger er en viktig faktor for at kundene deres kan føle seg trygge gjennom hele byggeprosessen. Les videre for å få Mathias' førstehåndsperspektiv på hva som skaper kvalitet og faglig stolthet i tømrerbransjen.

Spesialtegnet enebolig i Son

Spesialtegnet enebolig i Son

Høsten 2020 stod denne flotte eneboligen klar i Son. Vi takker tiltakshaver så mye for oppdraget og gratulerer med ny bolig.