Samspill mini – en drøm av et hus i tilpasset størrelse

Unike kundetilpasninger resulterer som oftest i nye og spennende versjoner av favorittboligene våre. Med noen justeringer og et par pennestrøk ble Samspill Mini født hos Nordbohusforhandler Follo Bygg og Eiendom.

Profilbilde av Karen Elise Huus fra Nordbohus Follo Bygg og Eiendom
Karen Elise Huus

Etter en henvendelse fra en kunde som ønsket seg modellen «Samspill», men med personlig tilpasning som skalerte størrelsen litt, satte Karen Elise Huus hos Nordbohusforhandler Follo Bygg og Eiendom seg ned ved tegnebrettet og tryllet fram en ny versjon av eneboligen.

- Kunden som tok kontakt med oss likte Samspill utrolig godt etter å ha sett den på Nordbohus sin hjemmeside da den ble lansert høsten 2019. Samspill original ble litt for stor for tomten, så jeg tegnet derfor opp et forslag der jeg fjernet garasje og noen rom og rett og slett minsket hele boligen. Dette likte de veldig godt og kort tid etter inngikk vi kontrakt om oppføring av denne eneboligen på kundens tomt. Arkitektene hos Nordbohus tok skissene videre til neste nivå og utarbeidet byggemeldingstegninger og arbeidstegninger, forteller Karen Elise Huus.

Les også: Ja, man kan endre på et hus fra Nordbohus

Illustrasjon av den originale eneboligen Samspill
Slik presenteres den originale eneboligen Samspill i Nordbohus sitt eneboligkonsept
Kundetilpasset versjon av eneboligen Samspill
Den kundetilpassede eneboligen, Samspill mini, er litt mindre og like fin! Det gjør seg godt med en en lys farge på kledningen. 

En drøm av et hus

Samspill er med god grunn en favoritt blant husbyggerne. Med sin markante takhøyde, lysinnslipp og soneinndeling, passer den perfekt for familier som vil ha flere bruksområder i huset sitt. Karen Elise Huus mener en annen årsak til at det originale huset er så populært, er blant annet den lekre kombinasjonen mellom det moderne og det klassiske uttrykket.

Illustrasjon av stue sett fra kjøkken i den originale eneboligen Samspill
Illustrasjon av stue sett fra kjøkken i den originale eneboligen Samspill, slik boligen presenteres i eneboligkonseptet fra Nordbohus
Foto av stue sett fra kjøkken i eneboligen Samspill
Slik ser boligen ut i levende live, med et ekte foto og ikke en illustrasjon, med morgensolen på vei inn. Bildet er tatt fra kjøkkenet midt i huset.
Bilde mot stue sett fra spisebordet på kjøkkenet
Huset har flere soner, men samtidig en veldig god kontakt mellom sonene. Dette bildet er fra kjøkkenet mot stue. Til høyre er atriumet og her kommer kundene til å kose seg når sommeren kommer. Kort vei fra kjøkkenet til utekos på terrassen. 

- I designet og arkitekturen på den originale Samspill, ser vi stramme linjer med uttrukkede hjørnekasser, men likevel et klassisk preg og saltak. Og så er det jo en utrolig god planløsning. Alt på ett plan er praktisk i alle faser i livet. Det er standard med høyt under taket og mønet himling. Atriumet gir deg et fantastisk uterom som er en forlengelse av kjøkkenet – perfekt! Det er en av arkitektene hos Nordbohus som har tegnet den originale Samspill og det er gjort en utrolig god jobb både planmessig og på det arkitektoniske. Les om tankene bak eneboligen Samspill her: Alt på ett plan med to funksjonelle fløyer 

Kjøkken og spisebord
Herlig kjøkken med solid spisebord. Rett bak spisebordet er skydeøren ut til atrium. Kort vei med kaffen til terrassekosen!

Karen Elise Huus forteller videre:

- Det er flere som henvender seg til oss fordi de ønsker å se mer av den mindre utgaven. Grunnen til dette er nok den samme som familien som eier den første Samspill Mini – originalen blir for stor for deres behov, men arkitekturen og det vakre uttrykket frister.

Detaljbilde av hjørnekasse på eneboligen Samspill
Uttrekt hjørnekasse gir et stilig uttrykk!

Alt du trenger på en flate

Hvem passer Samspill Mini for?

- Samspill Mini passer for familier på fire eller for de som ønsker seg en litt mindre bolig, men likevel ønsker god plass. Har barna flyttet ut, og du ønsker fortsatt plass for barn og barnebarna på besøk, er Samspill mini perfekt. Store gode allrom, deilig bad og eget vaskerom. Her får du alt du trenger på en flate. Det er heller ikke alltid lett å finne så store tomter her i vårt område, så Samspill Mini passer også for de som rett og slett ikke har plass til Samspill original på sin tomt, men som likevel ønsker et hus som oppfyller alle ønsker, avslutter Karen Elise Huus.

Yttergang med skyvedørsgarderobe til venstre
Denne inngangen med sin åpne himling ønsker deg både velkommen og sier skynd deg hjem igjen :-) Luftig og stilig. Sjekk lampen! Døren er fra Swedoor og heter Function Bering i farge S9000-N.

Plantegninger

Vi har fått så mange henvendelser vedr. Samspill Mini at vi har laget fargelagte plantegninger av huset, slik at alle kan vurdere denne varianten. Plantegningene finner du i bildegalleriet øverst i denne artikkelen. Klikk på bildene for å se dem i full størrelse. 

I tillegg har vi laget en 3D-modell av huset. Den kan du se på her: 3D-modell av Samspill mini

plantegning samspill mini

 

Samspill mini 3d plantegning

Les mer om Nordbohus Follo Bygg og Eiendom

Se flere flotte referansebilder fra Nordbohus Follo Bygg og Eiendom 

Les mer om Samspill

Les om kundetilpasninger: Kan man endre på et hus fra Nordbohus? Ja, det kan man!


 


Skrevet av Kathrine Krane, Bennett Reklamebyrå

Finn forhandler

Kontakt oss

Samtykkeerklæring
Vi trenger ditt samtykke til behandling av personopplysninger for å kunne behandle din forespørsel.

Det er trygt å gi oss informasjon om hvem du er da vi følger gjeldende lover og regler når vi behandler opplysninger.

Følgende opplysninger må du gi oss: Navn, telefon, e-post, og melding.

Jeg samtykker til Nordbohus og selskapets databehandlere sin behandling av mine personopplysninger, slik som beskrevet i personvernerklæringen. Din forespørsel vil bli videresendt til riktig Nordbohuskontor.

Du kan på et hvilket som helst tidspunkt trekke samtykket tilbake og du vil deretter ikke motta ytterligere informasjon eller direkte henvendelser fra oss.

Ved å gi ditt samtykke vil den informasjonen du registrerer bli lagret og behandlet av oss og vår leverandør av driftstjenesten. Vi har en avtale med vår leverandør som sikrer forsvarlig håndtering av dine personopplysninger. Informasjonen vil ikke bli solgt eller på annen måte bli gjort tilgjengelig for utenforstående.

Den informasjonen som vi lagrer og behandler vil omfatte generelle personopplysninger som du har gitt oss tilgang til som beskrevet på denne siden.

Under vår personvernerklæring vil du finne ytterligere informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger, hvem som er databehandleransvarlig for ditt Nordbohuskontor, samt hvordan du eventuelt kan få målrettet markedsføring fra

Nordbohus. Nordbohus AS, 26.07.18