Hopp til hovedinnhold
Toppform eksteriør

Store hus – lev romslig og komfortabelt

Å eie et stort hus er en drøm for mange, og det er ikke uten grunn. Nordbohus tilbyr en rekke imponerende husmodeller som kan oppfylle dine boligbehov og gi deg den plassen og komforten du ønsker. Utforsk mulighetene og fordelene med å bo i et stort hus og la deg inspirere av de største husmodellene i vårt sortiment.

Skap rom for livet i et stort hus

Å bo i et stort hus gir deg muligheten til å virkelig leve stort. Uansett om du har en stor familie, ønsker å ha rikelig med plass til gjester eller trenger et eget hjemmekontor, vil et stort hus gi deg den fleksibiliteten du trenger.

Et stort hus gir deg også muligheten til å nyte en ekstra dose komfort og luksus i hverdagen. Fra store, åpne planløsninger og moderne kjøkken til romslige soverom med tilknyttet bad og walk-in-garderobe, er det ingen begrensninger for hva du kan oppnå i ditt drømmehus.

Noen av våre store hus

Store moderne hus

Struktur eksteriør

Eneboligen Struktur har et bruksareal på 198 m2 og fire soverom. Det stramme minimalistiske uttrykket og funkishus-preget har gjort Struktur til en av våre mest populære moderne boliger.

Les også: 12 tips fra noen som har bygd hus før

Oversikt eksteriør

I eneboligen Oversikt sørger store, åpne rom og rause vindusflater for at du har full kontroll. Med sine 226.9 m2 og fire soverom, har du rikelig med armslag og husrom.

Samspill eksteriør

Eneboligen Samspill er et hus på én flate med fire soverom. Samspill har et bruksareal på 241.1 m2. Her får du en perfekt balanse mellom romslighet og funksjonalitet.

Les også: De mest solgte husene i vår huskatalog i 2022

Toppform eksteriør

Hils på vår aller største enebolig, Topp-Form! Her får du hele 386.7 m2 å boltre deg på. En spektakulær bolig med utleiemuligheter og ulike volum for ulike aktiviteter.

Store klassisk moderne hus

Kosmo eksteriør

Kosmo er ett av våre nyeste hus. Her får du 205.1 m2 til å skape ditt helt eget univers.

All-tid eksteriør

Eneboligen All-Tid med sine fem soverom og 201.2 m2 er huset for deg som trenger plass til en stor familie og en ekstra sengeplass til svigermor.

Lun eksteriør

Eneboligen Lun har lenge vært en av våre kundefavoritter. Lun har 226.3 m2 og fem soverom. Her får du store, lyse oppholdsrom i en klassisk form, men med moderne egenskaper.

Store tradisjonelle hus

Lystig eksteriør

Drømmer du om et hus på ett plan, soverom med tilknyttet walk-in-garderobe og adskilte fløyer til å trekke deg litt unna når du trenger det? Da bør du sjekke ut Lystig!

Les også: Bygge hus på ett plan

Aurora eksteriør

Hvis du liker en tradisjonell norsk byggestil, sprosser på vinduene og mye rom å bevege deg på, vil du like familiehuset Aurora. En av våre bestselgende boliger gjennom tidene.

Store herskapelige hus

Opal eksteriør

Opal er et hus med wow-faktor. Med 190.5 m2 og tre soverom, gir huset mesteparten av sitt areal til de sosiale sonene. Kjøkken, spisestue og stue i egne soner skaper et spennende og livlig hus.

Orion eksteriør

Eneboligen Orion byr på mye armslag, blant annet med en åpen og luftig hall og store sosiale soner. Boligen har et bruksareal på 197.1 m2 og fire soverom.

Drømmer du om å bygge et stort hus?

Vi i Nordbohus er eksperter på å skape romslige og funksjonelle boliger som tilfredsstiller ulike livsstiler og behov. Våre dedikerte boligrådgivere og arkitekter jobber tett sammen deg for å skape en skreddersydd bolig som passer for dine preferanser.

Vil du vite mer om våre boliger? Ta en titt i den nye huskatalogen vår eller kontakt din nærmeste forhandler for en hyggelig boligprat!

Relaterte artikler

Kallevig funkisbolig

Hva koster det å bygge hus?

Lurer du på hva det egentlig koster å bygge et helt nytt hus? Totalsummen for å bygge et hus avhenger av flere ulike faktorer. Vi er opptatt av å gi deg som kunde et mest mulig realistisk prisbilde, da pris naturlig nok er en helt avgjørende faktor for de fleste.

Funkishus

Fordeler ved å bygge nytt hus

Det er fristende å argumentere med at «nytt er nytt», men for å gjøre deg enda sikrere på at det er en god investering å bygge nytt hus, har vi her listet opp noen gode argumenter som kanskje gjør beslutningen enklere å ta.

Scala detaljer

Bygge hus? Les interiørarkitektens beste tips!

Er du i gang med eller skal du straks begynne på prosjekt «bygge hus»? Interiørarkitekt Vibecke Caspari Nord deler sine beste tips til hva du bør ha i bakhodet når du skal ta viktige valg for din nye bolig.