Stort funkishus med mulighet for utleie fra Nordbohus

Bygge hus på skrå tomt

I vårt langstrakte land med fjorder og fjell, har vi blitt eksperter på å bygge hus i skrått terreng. Flere av våre husmodeller er tegnet for skrå tomt, og de andre kan som regel tilpasses for det. En skrå tomt er en fin mulighet til å bygge et unikt og annerledes hus!

Fordeler med skrå tomt

Det er lett å tenke at en skrå tomt gjør ting vanskeligere når du skal bygge hus, men det er faktisk mange fordeler med å bygge hus på skrå tomt:
 

  • huset ser ofte mer unikt ut
  • jo høyere oppe i terrenget, jo bedre utsikt og solforhold får du
  • mindre sannsynlighet for at naboen bygger et hus som ødelegger utsikten din
  • du får flere muligheter til å skape uteområder i le for vinden

 

Les også: Dette bør du sjekke opp før du kjøper tomt

 

Ferdighus for skrå tomt

I huskatalogen vår finner du flere husmodeller som er tegnet for skrå tomt. Mange av modellene for flat tomt kan også tilpasses for skrå tomt.

 

Funkishus for skrå tomt

Funkishus for skrå tomt av NordbohusEneboligen Kontur er et funkishus med tre soverom og et bruksareal på 166,9 m2. Gode uteområder i høyden gjør at man kan nyte utsikten dersom man for eksempel bygger det høyt oppe i en bakke.

Funkishus for skrått terreng fra NordbohusEneboligen Oversikt har et bruksareal på hele 226,90 m2 og fire soverom. Her har du gode uteområder både oppe og nede. Store vindusflater rundt hele huset sikrer optimalt utsyn og suverene lysforhold i boligen.

Les også: Oversikt – en av våre flotteste familieboliger

 

Funkishus over tre etasjer fra NordbohusKvadrat er en av våre bestselgende husmodeller gjennom tidene. Dette funkishuset strekker seg over tre etasjer, med en romslig takterrasse som kronen på verket. Her får du et bruksareal på 226,20 m2 å boltre deg på.

Les også: Bygde funkishus med spektakulær utsikt

 

Stort funkishus for skrå tomtFunkishuset Topp-Form er den største eneboligen i huskatalogen vår. Her får du et bruksareal på 386,70 m2 og hele syv soverom. I Topp-Form har du med andre ord god nok plass til hele storfamilien, eller du kan velge å skille ut deler av boligen til utleie.

 

Andre hus for skrå tomt

Moderne hus for skrå tomtEneboligen Front er et moderne hus som egner seg svært godt i skrått terreng. Boligen har en spennende planløsning, fire soverom og et bruksareal på 213,8 m2.

Herskapelig hus for skrå tomt Glad i den herskapelige stilen? Eneboligen Opal er et skikkelig herskapshus for skrå tomter. Stikkord for Opal er store soverom, rause vindusflater og en herlig atmosfære.

Klassisk moderne hus for skrående terrengEneboligen Vennlig egner seg utmerket for skrående terreng med sine uteområder både foran og bak. Trapp på siden av huset sørger for enkel adkomst til alle deler av boligen.

Moderne enebolig fra NordbohusSist, men ikke minst, har vi Astro – en unik og flott enebolig for skrå tomt. I denne boligen er skrå himling, utmerket lagringsplass og gode utearealer viktige stikkord.

 

Les også: Astro – en av våre mest fleksible eneboliger

 

Tegne hus for optimal tomteutnyttelse

Dersom du sitter på en skrå eller vanskelig tomt, har du også muligheten til å tegne ditt nye hus fra bunnen av.

Hent gjerne inspirasjon fra noen arkitekttegnede hus vi har bygd på skrå tomt:

Arkitekttegnet hus på skrå tomt

Arkitekttegnet hus i skrående terreng

Arkitekttegnet hus i høyden på skrå tomt

Les også: Tegne hus? Bli inspirert av arkitekttegnede hus vi har levert

 

Sitter du på en skrå tomt og vil vite mer om mulighetene du har?

Vi har lang erfaring med å tilpasse hus for skrå tomter. Ta kontakt med din nærmeste Nordbohus-forhandler og få gode råd for ditt prosjekt. En skrå tomt er aldri en begrensning; det er heller en mulighet til å tenke kreativt og bygge noe unikt.

 

Skrevet av Bennett Reklamebyrå

Finn forhandler

Kontakt oss

Samtykkeerklæring
Vi trenger ditt samtykke til behandling av personopplysninger for å kunne behandle din forespørsel.

Det er trygt å gi oss informasjon om hvem du er da vi følger gjeldende lover og regler når vi behandler opplysninger.

Følgende opplysninger må du gi oss: Navn, telefon, e-post, og melding.

Jeg samtykker til Nordbohus og selskapets databehandlere sin behandling av mine personopplysninger, slik som beskrevet i personvernerklæringen. Din forespørsel vil bli videresendt til riktig Nordbohuskontor.

Du kan på et hvilket som helst tidspunkt trekke samtykket tilbake og du vil deretter ikke motta ytterligere informasjon eller direkte henvendelser fra oss.

Ved å gi ditt samtykke vil den informasjonen du registrerer bli lagret og behandlet av oss og vår leverandør av driftstjenesten. Vi har en avtale med vår leverandør som sikrer forsvarlig håndtering av dine personopplysninger. Informasjonen vil ikke bli solgt eller på annen måte bli gjort tilgjengelig for utenforstående.

Den informasjonen som vi lagrer og behandler vil omfatte generelle personopplysninger som du har gitt oss tilgang til som beskrevet på denne siden.

Under vår personvernerklæring vil du finne ytterligere informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger, hvem som er databehandleransvarlig for ditt Nordbohuskontor, samt hvordan du eventuelt kan få målrettet markedsføring fra

Nordbohus. Nordbohus AS, 26.07.18