Hopp til hovedinnhold
1 / 0

Kvadrat

Nøkkelinformasjon

Soverom

3

Grunnflate (BYA)

144.0 m²

Bruksareal (BRA)

226.20 m²

Primærrom (P-rom)

180.5 m²

Største lengde

21.1 m

Største bredde

8.9 m

Kvadrat er mer enn bare et hus; det er et uttrykk for moderne funksjonalitet og stil. Dets stramme og spennende form gir det et karakteristisk preg, mens de store glassflatene i stuen oversvømmer hovedetasjen med energi, forsterket av gjennomlyset fra kjøkkenet og spisestuen.

Fleksibel underetasje for tilpasning

Underetasjen i Kvadrat er fleksibel og tilpassbar, med en egen sone for husets ungdommer eller gjester. Med noen små justeringer kan den også bli en selvstendig utleiedel, som gir ekstra fleksibilitet og muligheter for beboerne.

Praktiske løsninger på hovedplanet

På hovedplanet finner du praktiske løsninger som en carport med tilhørende bod, som gjør det enkelt å håndtere hverdagens gjøremål som å komme hjem fra en handletur.

Skinner i toppetasjen

Men det er i toppetasjen Kvadrat virkelig skinner. Lyset flommer inn og gjør dette til husets perle. Takterrassen gir en ekstra dimensjon til hjemmet, et sted hvor familie og venner kan samles for hyggelige sammenkomster, mens man nyter den fantastiske utsikten og føler seg ett med omgivelsene. Kvadrat er ikke bare et sted å bo, det er et sted å leve og trives, der funksjonalitet og stil forenes på en unik måte.

Plan- og fasadetegninger:

Ønsker du en annen plantegning?

Alle våre modeller kan tilpasses dine behov, og både dimensjoner, rom og planløsning kan endres slik du vil ha det

Kontakt oss

Hva gjelder henvendelsen?

Din kontaktinformasjon

Hvor vil du bygge?

Hva kan vi hjelpe med?