Bli Nordbohusforhandler

Birger Aspaas er Administrerende Direktør i Nordbohus AS, og han ser alltid etter nye dyktige selskaper med fokus på byggfaglig kvalitet og høy kundetilfredshet.

Nordbohus er en stor nasjonal boligbygger, men kjeden består av mange lokale solide selskaper. Nå ser vi etter noen flere som passer inn i vår kjede.

For å bli Nordbohusforhandler må man dele vårt fokus på byggfaglig kvalitet og høy kundetilfredshet. Vi skal kunne se våre kunder i øynene når vi møter dem på butikken i mange år etter innflyttingsfesten. Det er våre fornøyde kunder som legger grunnlaget for fremtidig vekst. Er du enig i dette så kan du kanskje bli Nordbohusforhandler. Da får du nytte av følgende fordeler:

  • Et byggeystem med teknisk godkjenning fra Sintef Byggforsk
  • Et kjedekontor med ingeniører, arkitekter, markedsførere og innkjøpere. Alle jobber for å forsterke din konkurransekraft!
  • Et eget innkjøpsselskap, Nordbokjøp, som har meget gode samarbeidsavtaler med kjente merkevarer som NorDanGlavaNoremaPreTreJaTak og mange flere.
  • Du blir en del av noe større. 52 Nordbohusforhandlere er allerede en del av familien, og de vil gjerne dele sine erfaringer med deg.
  • Vi konkurrerer hvert år om å ha Norges mest fornøyde kunder, og noen ganger vinner vi Prognosesenterets høythengende bevis på at vi er Norges beste.
  • Du får flere kunder når du er en del av Nordbohus. Enkelt og greit.
  • Heia Nordbohus - Heia Norge! Blir ditt selskap en del av Nordbohus så blir du en del av et lag. Kall det gjerne et landslag. Forøvrig er vi en av langrennslandslagets nærmeste samarbeidspartnere.

Se video med intervju av flere Nordbohusforhandlere og Birger Aspaas, adm. dir. i Nordbohus AS:

 

Høres dette ut som noe for din bedrift? Ta kontakt med Nordbohus sitt kjedekontor for å avtale et møte. Vi ser frem til å høre fra deg.
 

21.03.2018
Skrevet av Stian R. Moursund, markeds- og kommunikasjonssjef i NORDBOHUS AS