Finansiering fra husbanken tilgjengelig

Kuba

Med sine rette linjer og funksjonelle løsninger, har Kuba blitt en favoritt blant de som liker funkisstilen. Boligen har også fått omtale i pressen for sine unike egenskaper.

I Kuba fyller store vindusflater oppholdsarealene med lys og utsyn. Skyvedør fra stuen i første etasje leder deg rett ut på markterrassen. Opp trappen venter en stor og åpen sone med stue og kjøkken. Fra stuen kan du tre rett ut på den store og skjermede takterrassen, hvor du kan invitere til sosiale sammenkomster med venner og familie, eller nyte solfylte dager til det fulle.

Registrer deg som bruker og gå til husoversikten for å se nøkkelferdig pris for å bygge Kuba der du vil bo. Ta kontakt med din nærmeste forhandler for å starte veien mot din nye bolig.

Nøkkelinformasjon

Boligtype
Enebolig
Type tomt
Flat tomt
BRA totalt
160.90 m²
P-rom hovedbolig
150.9 m²
Bebygd areal
119.0 m²
Største bredde
9.2m
Største lengde
13.4m
Soverom
3
Energimerke
B

Finn din lokale pris ved å opprette en brukerkonto på Min side

Finn din pris

Gladsnekkern 19-20: Enorm versjon av eneboligen KUBA i Kongsvinger

Gladsnekker`n reiser rundt i hele Norge for å sjekke om folk trives i sine nye boliger. Denne gang besøker han Marianne og hennes familie som bor i Kongsvinger.

Gladsnekker`n 18-20 Hjemme hos Tine og Terje i eneboligen KUBA

Gladsnekker`n reiser rundt i hele Norge for å sjekke om folk trives i sine nye boliger. Denne gang besøker han Tine og Terje som bor på Tromøya i Arendal. De bo

Mitt hjemmested: Hjemme hos Unn Jorun og Steve i eneboligen Kuba

"Mitt hjemmested" En serie møter med våre kunder i 2013 for å finne deres favorittsted i huset. Bli med hjem til Unn Jorun og Steve i Lofoten. De bor i enebolig