Finn din pris

Kuba

Kuba er et egenartet hus med sine rene linjer og funksjonelle løsninger. Store vindusflater fyller oppholdsarealene med lys, og skyvedør fra stuen leder deg rett ut på markterrassen. Den store, skjermede takterrassen er lett tilgjengelig fra 2. etasje. Huset har blitt mye omtalt i pressen og er en favoritt hos de fleste som liker funkis-stilen.

Klikk på "finn din pris" for å finne nøkkelferdig pris og tilvalg der du vil bo. Klikk på "endre og møblere" for å flytte på vegger og møblere din egen utgave. Ta med din egen versjon av huset, og besøk nærmeste forhandler for å komme enda nærmere din nye bolig.

Nøkkelinformasjon

Boligtype
Enebolig
Type tomt
Flat tomt
BRA totalt
164.20 m²
P-rom hovedbolig
148.9 m²
Bebygd areal
119.0 m²
Største bredde
9.2m
Største lengde
13.4m
Soverom
3
Energimerke
B

Lurer du på noe?
Vi hjelper deg gjerne!

Bestill møte med oss

Illustrasjoner og plantegninger

Last ned plantegninger

Finn din lokale pris og gjør tilpasninger

Pris på alle våre eneboliger finner du her på nettsiden for de fleste kommunene vi har forhandlere i. For å få opp prisen der du bor, registrerer du en bruker og logger inn. Pris vil da bli synlig for alle husene. Du velger et hus og gjør egne tilpasninger – og får opp din pris for huset.

Finn din pris

Gladsnekkern 19-20: Enorm versjon av eneboligen KUBA i Kongsvinger

Gladsnekker`n reiser rundt i hele Norge for å sjekke om folk trives i sine nye boliger. Denne gang besøker han Marianne og hennes familie som bor i Kongsvinger.

Gladsnekker`n 18-20 Hjemme hos Tine og Terje i eneboligen KUBA

Gladsnekker`n reiser rundt i hele Norge for å sjekke om folk trives i sine nye boliger. Denne gang besøker han Tine og Terje som bor på Tromøya i Arendal. De bo

Mitt hjemmested: Hjemme hos Unn Jorun og Steve i eneboligen Kuba

"Mitt hjemmested" En serie møter med våre kunder i 2013 for å finne deres favorittsted i huset. Bli med hjem til Unn Jorun og Steve i Lofoten. De bor i enebolig