Arkitekttegnet funkishus i skogen

Tegne hus? Bli inspirert av arkitekttegnede hus vi har levert

Mange som kommer til oss med en drøm å bygge hus, ønsker å tegne sitt nye hjem fra bunnen. Kanskje har du allerede kladdet ned drømmehuset ditt på en serviett, bygd det med LEGO, eller har du bare en veldig klar idé i hodet av hvordan du vil ha det? Uansett utgangspunkt, er vi her for å tegne din drøm og hjelpe deg i mål.

Bygg drømmeboligen uten kompromisser

En viktig grunn til at mange ønsker å gå for et arkitekttegnet hus er ønsket om å få det akkurat som man vil. Når man først skal investere i et nytt hus, er det ikke alltid like fristende å inngå kompromisser på grunn av en vrien tomt eller andre årsaker.

Når vi tegner arkitekttegnede hus for våre kunder, samarbeider vi som regel med vårt tilknyttede arkitektkontor, Mestergruppen Arkitekter. Her har vi tilgang på noen av landets flinkeste arkitekter, og dette samarbeidet går sømløst for alle parter.

Les mer om prosessen med å tegne ditt eget hus her

 

Hva er fordelene med å bygge et arkitekttegnet hus?

  • Du får et hus som er skreddersydd for deg, din familie og deres hverdag ned til hver minste detalj.
  • Du kan tilpasse boligen 100% for tomten din og dermed få mest mulig ut av både eiendommen og boligen.
  • Du får et helt unikt hus som ingen andre har maken til.
  • Mange føler et større eierskap og en ekstra stor stolthet rundt å bygge et hus de har tegn
  • et selv.

Les også: Derfor velger mange et arkitekttegnet hus

 

Arkitekttegnede hus vi har tegnet og levert

Arkitekttegnet hus med stor plenI dette prosjektet kom kunden til Nordbohus Follo Bygg og Eiendom med skisser. Sammen kom vi frem til en løsning som tok hensyn til både tomten og kundens behov.

Kjøkken med mønt himling i arkitekttegnet husFlott stue i moderne funkishus tegnet av Nordbohus

Se mer av huset

Arkitekttegnet eneboligArkitekttegnet hus levert av Nordbohus Modum. Dette huset ble tegnet med utgangspunkt i et hus kunden hadde bygd med LEGO-klosser.

Stue i arkitekttegnet hus bygd av Nordbohus Modum

Bli med inn i huset

Hvit arkitekttegnet enebolig i nabolagEnebolig tegnet og levert av Nordbohus Asker og Bærum. Se flere bilder av huset.

 

Arkitekttegnet hus med brun fasade i treArkitekttegnet hus levert av Nordbohus GH Bolig.

 

Arkitekttegnet hus på skrå tomtDette unike huset ble tegnet av Nordbohus-arkitekt Karin Remmen og bygd av Nordbohus Byggmester Arild Andersen. Her ble kundens utfordrende tomt til en unik eiendom.

Stue med skrå vinduer i takhøyde i arkitekttegnet eneboligSkrådde vinduer i takhøyde skaper et unikt og eksklusivt uttrykk i boligen. Se mer av huset.

 

Arkitekttegnet hus bygd på skrå tomtDenne flotte funkisboligen ruver på en unik utsiktstomt i Drøbak. Huset ble tegnet basert på kundens egne skisser og bygd av Nordbohus Follo Bygg & Eiendom. Bli med inn i huset.

 

Stort arkitekttegnet hus med stram fasadeStort funkishus med stram fasade bygd av Nordbohus Modum. Se mer av huset.

 

Arkitekttegnet funkishusHus tegnet og bygd av Nordbohus Kongsvinger. Se mer av huset.

 

Ønsker du å bruke en spesifikk arkitekt?

I mange tilfeller samarbeider våre forhandlere med eksterne arkitekter, for eksempel når kunden har et spesifikt ønske om det. Dette har også resultert i noen fantastiske hus:

Unikt arkitekttegnet hus i skogenDette fantastiske huset ble tegnet av arkitekt Haarklau-Lindeberg-Egeland AS og bygd av Nordbohus Wari Hus. Foto: Jan Peter Lehne.

Se flere bilder av huset

 

Arkitekttegnet funkishus fra NordbohusFunkishus tegnet av arkitekt Haarklau-Lindeberg-Egeland AS og bygd av Nordbohus Wari Hus.  Foto: Jan Peter Lehne

Bli med inn i huset

 

Unik arkitekttegnet boligHelt unik enebolig tegnet av Kile Stokholm Arkitekter og bygd av Nordbohus Follo Bygg & Eiendom. Se flere bilder av huset.

 

Arkitekttegnet hus med kobberbeslag på fasadeUnikt moderne hus med kobberbeslag på fasade. Tegnet av Meinich Arkitekter og bygd av Nordbohus Follo Bygg & Eiendom.

 

Arkitekttegnet hus bygd av NordbohusDenne unike funkisvillaen ble tegnet av Goa Arkitekter og bygd av Nordbohus Follo Bygg og Eiendom. Se mer av huset.

 

Arkitekttegnet hus med fasade i tre og murFunkisvilla tegnet av Østre Linje Arkitekter og bygd av Nordbohus Follo Bygg og Eiendom. Bli med inn i huset.

 

Les også: Arkitekttegnet bolig til din tomt – dette bør du vite

 

Er det dyrere å bygge et arkitekttegnet hus?

Dette kommer an på hvilket kataloghus du sammenligner med, men som regel koster det mer å bygge en arkitekttegnet bolig enn et ferdighus fra huskatalogen. Dette fordi de fleste ønsker å bygge det større enn de fleste kataloghusene våre, og fordi mange ønsker en del avanserte og unike løsninger.

Les også: Dette bestemmer prisen på arkitekttegnede hus

 

Kontakt oss for å finne ut mer om dine muligheter

Vi har lang og god erfaring med å skreddersy våre kunders boligdrømmer. Vi er her for å lytte til dine idéer, men også for å komme med forslag til løsninger som kanskje kan gi et bedre kvalitetsmessig bygg til en rimeligere pris.

Kontakt din nærmeste forhandler

 

Skrevet av Bennett Reklamebyrå

Finn forhandler

Kontakt oss

Samtykkeerklæring
Vi trenger ditt samtykke til behandling av personopplysninger for å kunne behandle din forespørsel.

Det er trygt å gi oss informasjon om hvem du er da vi følger gjeldende lover og regler når vi behandler opplysninger.

Følgende opplysninger må du gi oss: Navn, telefon, e-post, og melding.

Jeg samtykker til Nordbohus og selskapets databehandlere sin behandling av mine personopplysninger, slik som beskrevet i personvernerklæringen. Din forespørsel vil bli videresendt til riktig Nordbohuskontor.

Du kan på et hvilket som helst tidspunkt trekke samtykket tilbake og du vil deretter ikke motta ytterligere informasjon eller direkte henvendelser fra oss.

Ved å gi ditt samtykke vil den informasjonen du registrerer bli lagret og behandlet av oss og vår leverandør av driftstjenesten. Vi har en avtale med vår leverandør som sikrer forsvarlig håndtering av dine personopplysninger. Informasjonen vil ikke bli solgt eller på annen måte bli gjort tilgjengelig for utenforstående.

Den informasjonen som vi lagrer og behandler vil omfatte generelle personopplysninger som du har gitt oss tilgang til som beskrevet på denne siden.

Under vår personvernerklæring vil du finne ytterligere informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger, hvem som er databehandleransvarlig for ditt Nordbohuskontor, samt hvordan du eventuelt kan få målrettet markedsføring fra

Nordbohus. Nordbohus AS, 26.07.18