Hopp til hovedinnhold
Kallevig - Huset i skogen

Bygg deg en enebolig eller hytte med særpreg!

Alle kan bygge en enebolig eller hytte. Å bygge en enebolig eller hytte som har særpreg derimot, krever en kombinasjon av byggteknisk kunnskap og grensesprengende visjoner som ivaretar det unike. Vi jobber med unike prosjekter daglig, og hjelper deg gjerne med å utforme visjonen din.

30-års erfaring

Gjennom mer enn 30 år har vi bygget en rekke arkitekttegnede og spesialtilpassede hus for våre kunder i Grimstad og Agder. Dette har gitt oss et enormt arkiv av løsninger og spesialtilpasninger, og gjør oss skolert for å komme med forslag, råd og tips til utformingen av ditt hus. Vi ser alltid etter løsninger som ivaretar ditt ønske om særpreg og unikt uttrykk, derfor samarbeider vi alltid med de beste arkitekter.

Strengereid - enebolig funkis

Enebolig funkis.

Kreative samarbeid med anerkjente arkitekter

Haarklau, Lindeberg og Egeland AS er en av våre viktigste samarbeidspartnere når det gjelder arkitektonisk utforming av hytter og eneboliger. Dette er en aktør som er tilpasningsdyktig, nyskapende og visjonære, og som har levert spektakulære designløsninger i mange år. Ved å kombinere vår byggtekniske kunnskap med arkitektens øye for innovative løsninger, leverer vi bygg som er ingenting annet enn flotte.

Prosjekter vi er ekstra stolte av

En av våre flotteste prosjekter er «Huset i skogen» og «Hytta ved Sjøbo». Dette er prosjekter som har utfordret våre evner til å tilpasse byggene til terrenget, samt ivareta det byggtekniske uten at arkitekten skulle måtte endre på visjonene for byggene.

Hytta ved Sjøbo - ekstraordinær hytte

"Hytta ved Sjøbo"

Kallevig - arkitekttegnet funkishus i skogen

«Huset i skogen»

«Huset i skogen» ble lagd for å passe inn i terrenget rundt seg, og ble løftet opp på søyler for å etablere en utsikt. «Hytta ved Sjøbo» skulle slippe til så mye naturlig lys som mulig, og her ble glassflater en viktig del av løsningen. Det skulle se ut som at taket svever over hytten, og dette grepet er gjennomgående også inne i huset, blant annet på badet. Her ble øverste del av vegg opp mot taket satt med glassplater for å slippe inn lys på et ellers mørkt rom.

Øye for «noe mer»

Mange av de som velger å bygge hytte eller enebolig er opptatt av plassutnyttelse. Derfor har vi spesialisert oss på å plassbygge løsninger i boliger som har spesielle vinkler eller design som krever løsninger utover det som er standard. Vi har blant annet bygget buet kinorom, plassbygde benker, sitteplasser og bokhyller. Vi har også eksempelvis bygd spalter i himlingen for å skjule rullegardiner i. Alt er mulig, og vi tar i mot alle utfordringer.

Vil du høre mer om mulighetene?

Sitter du og ønsker deg en ny enebolig eller ei hytte som skiller seg ut fra markedet?

Sjekk ut vårt arkiv med et bredt spenn fra tradisjonelle hytter og eneboliger, til toppmoderne funkishus- og hytter med alle fasiliteter. Ta kontakt med oss for en uforpliktende samtale, vi vil gjerne gjøre visjonen din om til virkelighet.

Arve Wroldsen daglig leder Nordbohus Wari Hus

Arve Wroldsen, daglig leder

mobil: 48 88 88 80

e-post: arve.wroldsen@nordbohus.no

Relaterte artikler

Bygge hus i 2024

Bygge hus i 2024

Blir 2024 året du endelig setter i gang prosjektet med å bygge ditt nye drømmehus? Enten du ønsker å bygge en stor familiebolig, en kompakt og miljøvennlig bolig, eller en bolig med alle viktige funksjoner på ett plan, er vi her for å hjelpe deg.

Kallevig funkisbolig

Hva koster det å bygge hus?

Lurer du på hva det egentlig koster å bygge et helt nytt hus? Totalsummen for å bygge et hus avhenger av flere ulike faktorer. Vi er opptatt av å gi deg som kunde et mest mulig realistisk prisbilde, da pris naturlig nok er en helt avgjørende faktor for de fleste.

Om oss - Vi lever av å levere bra

Om oss - Vi lever av å levere bra

Vi har vært tilknyttet Nordbohus siden 2005, men har levd etter samme motto siden oppstart i 1995: bygd for å vare. For oss betyr dette å levere en kvalitetssikret og helhetlig prosess, slik at både boligen og kundeforholdet vil vare i lang tid.