Arkitekttegnet enebolig

Vi tegner din drøm

Mange som kommer til oss med en drøm om å bygge hus har allerede et ganske klart bilde av hvordan de vil ha det. Kanskje har de planlagt dette lenge, kanskje har de bygd hus før og tatt med seg noen erfaringer videre. Når du velger å gå for en arkitekttegnet enebolig, får du huset skreddersydd for deg, din familie og din tomt – ned til hver minste detalj. For mange medfører dette en helt spesiell følelse av eierskap og stolthet rundt hjemmet de skal bo i.

Bli inspirert av våre standard eneboliger

 

Sømløst samarbeid med arkitekt

Det gode samspillet mellom kunde, forhandler og arkitekt fører ofte til den beste løsningen for både kunden, tomten og omgivelsene. Arkitektene våre har lang erfaring og mange spennende referanseprosjekter å vise til. Vi har kompetansen som kreves for å oppnå det beste mulige resultatet, både arkitekt- og byggfaglig og prosjektøkonomisk sett. I tillegg bygger vi gjerne det andre arkitekter har tegnet. Den store fordelen med å bruke Nordbohus-arkitektene er at vi ikke bare tegner huset; vi bygger det også. Det gjør prosessen smidigere for deg som kunde, og du får færre aktører å forholde deg til.

 

Moderne arkitekttegnet hus med mange vinduer

 

Vil du vite mer?

Kontakt din nærmeste forhandler for å finne ut mer om hvordan vi kan realisere din boligdrøm. Vi rådfører deg gjerne til den beste løsningen for dine behov.

Avtal et møte med din lokale forhandler

Kontakt oss

Samtykkeerklæring
Vi trenger ditt samtykke til behandling av personopplysninger for å kunne behandle din forespørsel.

Det er trygt å gi oss informasjon om hvem du er da vi følger gjeldende lover og regler når vi behandler opplysninger.

Følgende opplysninger må du gi oss: Navn, telefon, e-post, og melding.

Jeg samtykker til Nordbohus og selskapets databehandlere sin behandling av mine personopplysninger, slik som beskrevet i personvernerklæringen. Din forespørsel vil bli videresendt til riktig Nordbohuskontor.

Du kan på et hvilket som helst tidspunkt trekke samtykket tilbake og du vil deretter ikke motta ytterligere informasjon eller direkte henvendelser fra oss.

Ved å gi ditt samtykke vil den informasjonen du registrerer bli lagret og behandlet av oss og vår leverandør av driftstjenesten. Vi har en avtale med vår leverandør som sikrer forsvarlig håndtering av dine personopplysninger. Informasjonen vil ikke bli solgt eller på annen måte bli gjort tilgjengelig for utenforstående.

Den informasjonen som vi lagrer og behandler vil omfatte generelle personopplysninger som du har gitt oss tilgang til som beskrevet på denne siden.

Under vår personvernerklæring vil du finne ytterligere informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger, hvem som er databehandleransvarlig for ditt Nordbohuskontor, samt hvordan du eventuelt kan få målrettet markedsføring fra

Nordbohus. Nordbohus AS, 26.07.18