Hopp til hovedinnhold

Nordbohus Modum AS

Nordbohus Modum ble etablert i 2006. Vi holder til i nye lokaler i Vikersund og består av 18 faglig dyktige medarbeidere. Vi er en del av Nordbohuskjeden.

Om oss

Gjennom vår tilknytning til Nordbohus kan vi tilby et bredt spekter av boliger, og en kvalitetssikret prosess. Vi kan bygge både kataloghus, tegne om og bygge spesialtilpassede kataloghus og arkitekttegnede eneboliger. Vi bygger også flermannsboliger.

Dyktige folk med lang erfaring

Nordbohus Modum har dyktige folk med lang erfaring innen boligbygging. Vi har høyt fokus på kvalitet og tar kundens behov på alvor. Det er svært viktig for oss at kundene blir ekstra godt fornøyd, slik at de anbefaler oss til nye kunder. På den måten har vi et godt fundament for fremtiden.

Våre områder

Nordbohus Modum bygger i følgende kommuner: Modum, Øvre Eiker, Drammen, Krødsherad, Jevnaker, Ringerike, Sigdal, Flesberg, Flå, Ål, Geilo, Gol, Hemsedal, Hol, Hole, Kongsberg, Notodden, Holmestrand, Horten, Sande, Lier.

Fra første møte til ferdig hus

Vi bygger på lag med bedrifter som har fokus på kvalitet. Det er viktig for oss at våre samarbeidspartnere har bred kompetanse innenfor faget og kvalitet i arbeidet sitt, slik at våre kunder blir fornøyde med resultatet.

Hvis vi er så heldige og får muligheten til å bygge et hus til deg vil vi ta deg med i prosessen fra start til slutt. Prosessen består av disse punktene:

• Forberedende fase

• Prosjektering

• Finansiering

• Kontrakt

• Byggeprosessen

• Overtagelse

Hvis du drømmer om et nytt hus, men har noen spørsmål du ønsker svar på -

ring Hans og han hjelper deg: 960 93 345

Referanseprosjekt

Her kan du se noen av våre ferdige prosjekter.

1 / 0

Sertifiseringer

Mesterbrev
Sentral godkjenning
KTI

Kontakt oss

Hva gjelder henvendelsen?

Din kontaktinformasjon

Hvor vil du bygge?

Hva kan vi hjelpe med?