Astro – en av våre mest fleksible eneboliger

Nordbohus Follo Bygg og Eiendom har designet og bygget en fresh og stilig versjon av eneboligen Astro. Les om designgrepene som er gjort for å framheve Astros kvaliteter, og la deg inspirere til å bygge din egen!

Karen Elise Huus fra Nordbohus Follo Bygg og Eiendom beskriver Astro som et hus som har et svært godt utgangspunkt for tilpasninger til kunde og tomt, der alt ligger til rette for å skape en fenomenal og unik enebolig.

- Astro er en smal enebolig laget i utgangspunktet for skrå tomt, men som også fint kan tilpasses flat tomt. Huset er klassisk i fasadeuttrykket, men er svært lett å modernisere. Med andre ord et svært fleksibelt hus med mange muligheter, forteller Karen Elise Huus.

Eneboligen Astro på flott utsiktstomt i Ås
Eneboligen Astro på flott utsiktstomt i Ås. Terrasser er utvidet for å gi boligeierne enda mer boltreplass i solen. 

Speilvendt og utvidelser på innsiden

Versjonen av Astro som omtales i denne artikkelen ble bygget på en smal tomt i Ås kommune med utsikt over Pollevannet. Her ble huset tegnet speilvendt for å passe tomten og justert betydelig innvendig. Eneboligen har en effektiv planløsning og med gode grep kan man få inntil fire soverom i huset. Karen Elise Huus forteller;

- I underetasjen har vi laget større stue og et helt eget bad i tillegg til eget vaskerom. Hovedetasjen har fått åpne løsninger og hele stuen har fått mønet himling. Dette gir et lyst og luftig rom med et svært moderne uttrykk, og eksklusiv følelse.

Med gode solforhold på tomten, er også terrassen blitt større enn på originaltegningene.

- Vi designet en større terrasse, slik at huseier virkelig kan nyte solen på den flotte tomten. På terrassen kan man også skape ulike sittesoner og oaser med planter og blomster, forteller Karen Elise Huus.

Terrasse med flotte planter og utemøbler
Herlig å hygge seg på denne lekre terrassen. Flott spilerekkverk slipper inn litt lys samtidig som det skjermer for innsyn.
Terrasse
Kort vei ut, og inn igjen. Stor og flott terrasse, og stilig skyvedør i sort finish fra NorDan. 

Ingen hvite tak

Å male tak og vegger i ulik farge er et valg som de aller fleste fortsatt gjør. Inntrykket man får av et rom myknes derimot opp om man våger å male tak og vegg i samme farge.

- Dette gir et roligere og mykere inntrykk. Dette er noe jeg stadig anbefaler kundene mine. Man er så vant til hvite tak, at man fort kjører på med den «trygge» løsningen. Men om man får oppleve rom der alt er malt i samme farge, blir man ikke i tvil, forteller Karen Elise Huus.

Sort vindusomramming
Sort vindusomramming gir en tydelig og markert ramme. Man kan faktisk velge en farge på utsiden og en annen på innsiden med disse vinduene fra NorDan.

Som en kontrast til standard hvit vindusomramming, har Follo Bygg og Eiendom i denne utgaven av Astro valgt å gå for sort farge. Dette gir en flott markering og innramming av lyset som slipper inn gjennom de store glassflatene som Astro er beriket med.

Bad er også ofte preget av trender, hva har dere valgt i denne boligen?

- Begge bad har vi flislagt med grå 60x60-fliser, og det er valgt sorte detaljer ellers i valg av tilbehør som dusjhode, blandebatteri til vasken og håndtak på servantskuffen.

Adkomst til baderom fra soverom
Litt luksus i hverdagen med baderom i tilknytning til soverommet.
Baderom med store fliser
Lekkert baderom med store grå 60x60-fliser.

Flerbruksmuligheter

Astro er en god og luftig bolig som gir plass nok til å være sammen – og til å være litt for seg selv.

Hvem passer Astro best for?

- I prinsippet har du muligheten til å i bo i kun én etasje, dersom du plasserer en vaskemaskin på badet i toppetasjen. For eksempel kan man bo som par kun på én etasje, eller som en familie der barna kan ha underetasjen for seg selv.

Eneboligen Astro er i tillegg meget fleksibel med tanke på type tomt. I tilfellet i Ås er adkomsten til tomten på oversiden av huset. Dersom veien hadde vært på nedsiden kunne man hatt inngangdøren i sokkel-etasjen i stedet for på hovedplanet. Sånn sett så er huset veldig anvendelig og passer på mange forskjellige tomter og situasjoner.

Inngang oppe
I utgaven av Astro på Ås er inngangen oppe på hovedplanet, men med enkle grep kan inngangen være i sokkeletasjen, dersom tomten er bedre egnet for det.
Sokkel-etasje
Her i sokkeletasjen kan man med enkle grep lage et alternativt inngangsparti.

Tilpass katalogboligene slik du ønsker

Alle katalogboliger kan tilpasses din tomt og ønsker; både på designløsning, farger og materialer. Boligene blir levert nøkkelferdige, og du får hjelp av forhandler gjennom hele prosessen. Hvis du liker interiøret i denne utgaven av Astro, kan samme pakke leveres i en annen bolig, da alt er plukket ut hos våre faste leverandører og samarbeidspartnere.

For å få hjelp med interiør og strategiske valg for å få mest mulig ut av ditt favoritthus, ta kontakt med din lokale Nordbohusforhandler.

Klikk her for å se mer om eneboligen Astro

Opprett en brukerkonto på MIN SIDE og finn din nøkkelferdige pris på eneboligen Astro der du vil bo.


Skrevet av Bennett Reklamebyrå
sammen med Stian Moursund, markeds- og kommunikasjonssjef i Nordbohus

Finn forhandler

Kontakt oss

Samtykkeerklæring
Vi trenger ditt samtykke til behandling av personopplysninger for å kunne behandle din forespørsel.

Det er trygt å gi oss informasjon om hvem du er da vi følger gjeldende lover og regler når vi behandler opplysninger.

Følgende opplysninger må du gi oss: Navn, telefon, e-post, og melding.

Jeg samtykker til Nordbohus og selskapets databehandlere sin behandling av mine personopplysninger, slik som beskrevet i personvernerklæringen. Din forespørsel vil bli videresendt til riktig Nordbohuskontor.

Du kan på et hvilket som helst tidspunkt trekke samtykket tilbake og du vil deretter ikke motta ytterligere informasjon eller direkte henvendelser fra oss.

Ved å gi ditt samtykke vil den informasjonen du registrerer bli lagret og behandlet av oss og vår leverandør av driftstjenesten. Vi har en avtale med vår leverandør som sikrer forsvarlig håndtering av dine personopplysninger. Informasjonen vil ikke bli solgt eller på annen måte bli gjort tilgjengelig for utenforstående.

Den informasjonen som vi lagrer og behandler vil omfatte generelle personopplysninger som du har gitt oss tilgang til som beskrevet på denne siden.

Under vår personvernerklæring vil du finne ytterligere informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger, hvem som er databehandleransvarlig for ditt Nordbohuskontor, samt hvordan du eventuelt kan få målrettet markedsføring fra

Nordbohus. Nordbohus AS, 26.07.18