Eiendomsutvikling

Eiendomsutvikling

Nordbohusforhandlerne er engasjert i en rekke store og små bolig- og næringsprosjekter over hele landet.

Vi utvikler eiendommer over hele Norge

Vi har mange gode eksempler på omsorgsboliger, seniorboliger, næringsbygg og leilighetsbygg i ulike størrelser. I mange tilfeller samarbeider Nordbohusforhandleren med investorer og andre selskaper som ønsker å ta del i prosjekter som er bygd for å vare, med fornøyde kunder.

 

For eiendomsutviklere

Nordbohusforhandlerne over hele landet samarbeider ofte med eksterne eiendomsutviklere. Her kan du lese om noen av disse interessante prosjektene, og deretter vurdere om Nordbohus og ditt eiendomsselskap bør jobbe sammen. I noen tilfeller er Nordbohusforhandleren utførende entreprenør, og i andre tilfeller er de med på stiftelsen av et eiendomsselskap sammen med deg og øvrige investorer. I alle tilfeller har Nordbohusforhandleren tilgang på et bredt kompetanseapparat som sikrer fremdrift, kvalitet og gjennomføringsevne i prosjektet.

 

For grunneiere

Nordbohusforhandlere over hele landet ønsker kontakt med grunneiere. Vi har til enhver tid en rekke boligprosjekter under regulering og planlegging, og vårt kjedekontor har den kompetanse og erfaring som trengs for å realisere mulighetene i din eiendom. Er du grunneier og ønsker å utvikle din eiendom til boligformål? Da kan Nordbohus være et riktig sted å starte.

Ta kontakt med din nærmeste Nordbohusforhandler for mer informasjon

 

For investorer

Mange investorer ser på eiendomsbransjen som en attraktiv mulighet for god avkastning. En av utfordringene er kvalitet, kompetanse, erfaring og gjennomføringsevne. Det er blant annet disse fire elementene som gjør mange Nordbohusprosjekter attraktive for investorer. Vi er godt kjent med prosessene, tidsbruk, og signalene man må være oppmerksomme på. Vi vet hva som skal til for å realisere prosjektene til beste for både boligkundene, og investorene som gjør oppstarten mulig. 

Kontakt oss

Samtykkeerklæring
Vi trenger ditt samtykke til behandling av personopplysninger for å kunne behandle din forespørsel.

Det er trygt å gi oss informasjon om hvem du er da vi følger gjeldende lover og regler når vi behandler opplysninger.

Følgende opplysninger må du gi oss: Navn, telefon, e-post, og melding.

Jeg samtykker til Nordbohus og selskapets databehandlere sin behandling av mine personopplysninger, slik som beskrevet i personvernerklæringen. Din forespørsel vil bli videresendt til riktig Nordbohuskontor.

Du kan på et hvilket som helst tidspunkt trekke samtykket tilbake og du vil deretter ikke motta ytterligere informasjon eller direkte henvendelser fra oss.

Ved å gi ditt samtykke vil den informasjonen du registrerer bli lagret og behandlet av oss og vår leverandør av driftstjenesten. Vi har en avtale med vår leverandør som sikrer forsvarlig håndtering av dine personopplysninger. Informasjonen vil ikke bli solgt eller på annen måte bli gjort tilgjengelig for utenforstående.

Den informasjonen som vi lagrer og behandler vil omfatte generelle personopplysninger som du har gitt oss tilgang til som beskrevet på denne siden.

Under vår personvernerklæring vil du finne ytterligere informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger, hvem som er databehandleransvarlig for ditt Nordbohuskontor, samt hvordan du eventuelt kan få målrettet markedsføring fra

Nordbohus. Nordbohus AS, 26.07.18