en kran heiser inn vegg-elementer på en byggeplass

Eiendomsutvikling

Nordbohusforhandlerne er engasjert i en rekke store og små bolig- og næringsprosjekter over hele landet.

Vi har mange gode eksempler på omsorgsboliger, seniorboliger, næringsbygg og leilighetsbygg i ulike størrelser. I mange tilfeller samarbeider Nordbohusforhandleren med investorer og andre selskaper som ønsker å ta del i prosjekter som er bygd for å vare, med fornøyde kunder.

Fyll ut kontaktskjemaet dersom du ønsker å diskutere et fremtidig boligprosjekt eller næringsbygg med nærmeste Nordbohusforhandler.

Referanser

Mer om eiendomsutvikling

Kontakt oss om eiendomsutvikling

Samtykkeerklæring
Vi trenger ditt samtykke til behandling av personopplysninger for å kunne behandle din forespørsel.

Det er trygt å gi oss informasjon om hvem du er da vi følger gjeldende lover og regler når vi behandler opplysninger.

Følgende opplysninger må du gi oss: Navn, telefon, e-post, melding og byggekommune.

Jeg samtykker til Nordbohus og selskapets databehandlere sin behandling av mine personopplysninger, slik som beskrevet i personvernerklæringen. Din forespørsel vil bli videresendt til riktig Nordbohuskontor.

Du kan på et hvilket som helst tidspunkt trekke samtykket tilbake og du vil deretter ikke motta ytterligere informasjon eller direkte henvendelser fra oss.

Ved å gi ditt samtykke vil den informasjonen du registrerer bli lagret og behandlet av oss og vår leverandør av driftstjenesten. Vi har en avtale med vår leverandør som sikrer forsvarlig håndtering av dine personopplysninger. Informasjonen vil ikke bli solgt eller på annen måte bli gjort tilgjengelig for utenforstående.

Den informasjonen som vi lagrer og behandler vil omfatte generelle personopplysninger som du har gitt oss tilgang til som beskrevet på denne siden.

Under vår personvernerklæring vil du finne ytterligere informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger, hvem som er databehandleransvarlig for ditt Nordbohuskontor, samt hvordan du eventuelt kan få målrettet markedsføring fra Nordbohus.

Nordbohus AS, 26.07.18