Hopp til hovedinnhold

Eiendomsutvikling

Nordbohusforhandlerne er engasjert i en rekke store og små bolig- og næringsprosjekter over hele landet.

Vi utvikler eiendommer over hele Norge

Vi har mange gode eksempler på omsorgsboliger, seniorboliger, næringsbygg og leilighetsbygg i ulike størrelser. I mange tilfeller samarbeider Nordbohusforhandleren med investorer og andre selskaper som ønsker å ta del i prosjekter som er bygd for å vare, med fornøyde kunder.

For eiendomsutviklere

Nordbohusforhandlerne over hele landet samarbeider ofte med eksterne eiendomsutviklere. Her kan du lese om noen av disse interessante prosjektene, og deretter vurdere om Nordbohus og ditt eiendomsselskap bør jobbe sammen. I noen tilfeller er Nordbohusforhandleren utførende entreprenør, og i andre tilfeller er de med på stiftelsen av et eiendomsselskap sammen med deg og øvrige investorer. I alle tilfeller har Nordbohusforhandleren tilgang på et bredt kompetanseapparat som sikrer fremdrift, kvalitet og gjennomføringsevne i prosjektet.

For grunneiere

Nordbohusforhandlere over hele landet ønsker kontakt med grunneiere. Vi har til enhver tid en rekke boligprosjekter under regulering og planlegging, og vårt kjedekontor har den kompetanse og erfaring som trengs for å realisere mulighetene i din eiendom. Er du grunneier og ønsker å utvikle din eiendom til boligformål? Da kan Nordbohus være et riktig sted å starte.

For investorer

Mange investorer ser på eiendomsbransjen som en attraktiv mulighet for god avkastning. En av utfordringene er kvalitet, kompetanse, erfaring og gjennomføringsevne. Det er blant annet disse fire elementene som gjør mange Nordbohusprosjekter attraktive for investorer. Vi er godt kjent med prosessene, tidsbruk, og signalene man må være oppmerksomme på. Vi vet hva som skal til for å realisere prosjektene til beste for både boligkundene, og investorene som gjør oppstarten mulig.