Oversikt – en av våre flotteste familieboliger

Sommerkvelder på terrassen, fotballkamper i kjellerstua eller bakesøndag på kjøkkenet – vår utsøkte enebolig Oversikt har rom for alle livets dager og opplevelser, og er en av våre flotteste familieboliger.

Oversikt er en enebolig som er tegnet for å passe til skrå tomt og kupert terreng. Boligen er på hele 226.90 m², har 4 soverom, stor kjellerstue, 2 bad og masse plass til å bo og nyte livet i.

Tegnet for skrå tomt og kupert terreng

Stian Olafsen, leder for prosjektutvikling i Nordbohus innlandet AS, har i samarbeid med arkitekt Else Dahlseng fra Mestergruppen tegnet Oversikt, og skapt en bolig som er en av kjedens mest solgte boliger i 2020.

Stian Olafsen styrer drone
Her er Stian Olafsen på en tomtebefaring. Drone er et kjekt hjelpemiddel! 

- Flere steder i Norge vil man finne skrå tomt, og Oversikt er spesialtilpasset nettopp slike tomter ved at bygningskroppen er smal og kan ligge langs kotene. Ved å utnytte høyde og skråning, får man i tillegg plass til garasje og et privat tun som oppleves eksklusivt og lekkert i samsvar med boligens inngang. Garasjen kan også kobles fra og plasseres et annet sted om tomta krever det, forteller Stian Olafsen.

Illustrasjon av eneboligen Oversikt
Eneboligen Oversikt slik den presenteres på nordbohus.no i Eneboligkonseptet fra Nordbohus. Adkomst, inngang og vei ligger her bak huset. Huset ligger plassert langsmed veien.

Skiller seg ut

Profilbilde Stian Olafsen
Stian Olafsen i Nordbohus Innlandet

I tillegg til store, flotte vinduer som oppfyller boligens navn, er hovedplanet designet med en «karnapp».-Dette er en svært lekker brytning som preger huset på en enkel, men effektiv måte, og som gjør at boligen skiller seg litt ut. De stramme og moderne linjene er ivaretatt, men gjort litt mer spennende, forteller Stian Olafsen.

Med dette designgrepet på utsiden, får man også mulighet til å skape soner på innsiden, enten ved at man plasserer spisestuen i dette området, eller lager en koselig sitteplass direkte i «karnappen».

- I tegneprosessen av Oversikt var det også viktig for oss at både stue og kjøkken skulle ha mest mulig utsikt med store vindusflater, færrest mulig vinkler og verden utenfor tett på, forteller Stian.

Illustrasjon av interiør i eneboligen Oversikt
Her ser vi hvor flott karnappet fungerer inne i huset. En nydelig benk i vinduet som rett og slett henger "utenfor" huset. Stilig!

Bare fantasien setter grenser

Oversikt er en enebolig som har alle funksjoner på hovedplan, en såkalt tilgjengelig boenhet. Dette betyr at man i teorien kan leve kun på hovedplanet. Dette gir enorme muligheter for husets kjellerdel, som da kan gjøres om til lekerom, et ekstra soverom, en plass for ungdommer, eller kanskje et treningsrom.

- Det er nettopp denne fleksibiliteten som gjør at Oversikt er slik et fantastisk familiebolig – du kan utnytte rom og endre rommenes funksjonalitet så mange ganger du vil, for du vil uansett få alle dine behov dekt av hovedplanet. Her er det bare fantasien som setter grenser, og det er derfor mange forelsker seg i Oversikt, avslutter Stian Olafsen med et smil.

Vil du se mer av Oversikt? Følg linken for å se plantegninger, bilder mm. Der kan du også (med din mobiltelefon) finne en link til vår Augmented Reality. Med den kan du faktisk plassere dette huset på en tomt og se hvordan det ser ut! 

Lurer du på hva huset koster der du vil bo? I Nordbohus har vi nøkkelferdig pris på nett! Opprett en brukerkonto her så finner du pris på alle våre hus


Skrevet av Bennett Reklamebyrå
og Stian Moursund, markeds- og kommunikasjonssjef i Nordbohus

Finn forhandler

Kontakt oss

Samtykkeerklæring
Vi trenger ditt samtykke til behandling av personopplysninger for å kunne behandle din forespørsel.

Det er trygt å gi oss informasjon om hvem du er da vi følger gjeldende lover og regler når vi behandler opplysninger.

Følgende opplysninger må du gi oss: Navn, telefon, e-post, og melding.

Jeg samtykker til Nordbohus og selskapets databehandlere sin behandling av mine personopplysninger, slik som beskrevet i personvernerklæringen. Din forespørsel vil bli videresendt til riktig Nordbohuskontor.

Du kan på et hvilket som helst tidspunkt trekke samtykket tilbake og du vil deretter ikke motta ytterligere informasjon eller direkte henvendelser fra oss.

Ved å gi ditt samtykke vil den informasjonen du registrerer bli lagret og behandlet av oss og vår leverandør av driftstjenesten. Vi har en avtale med vår leverandør som sikrer forsvarlig håndtering av dine personopplysninger. Informasjonen vil ikke bli solgt eller på annen måte bli gjort tilgjengelig for utenforstående.

Den informasjonen som vi lagrer og behandler vil omfatte generelle personopplysninger som du har gitt oss tilgang til som beskrevet på denne siden.

Under vår personvernerklæring vil du finne ytterligere informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger, hvem som er databehandleransvarlig for ditt Nordbohuskontor, samt hvordan du eventuelt kan få målrettet markedsføring fra

Nordbohus. Nordbohus AS, 26.07.18