Enebolig med saltak og mange vinduer fra Nordbohus

Eneboligen Atlas – en følelse av hverdagsluksus

Atlas er ett av de seks nye ferdighusene i vår nye huskatalog. Eneboligen har fått navnet sitt på grunn av sine åpne løsninger og fleksible planløsning. I Atlas har du full oversikt og en verden av muligheter foran deg.

Et ekstraordinært hus for livets helt ordinære øyeblikk

Mønt himling, god takhøyde og eksepsjonelle lysforhold er bare noe av det som gjør Atlas til et ekstraordinært hus. Denne boligen gir en følelse av luksus i hverdagen – noe ekstraordinært over det helt hverdagslige. Atlas er et hus du vil like å oppholde deg i, fordi det gir deg energi og gjør hverdagen enklere.

Lys stue med mønt himling i klassisk moderne hus fra Nordbohus

 

Det tradisjonelle møter det moderne

Atlas har en klassisk form, men kledningen, vinduene og de sorte detaljene setter et moderne preg på huset. Boligen har fire soverom og et bruksareal på like i underkant av 160 m2. Huset egner seg i utgangspunktet på flat tomt, men kan også tilpasses for skrå tomt

Med åpne planløsninger, egen sportsbod, carport med overbygd inngang til boligen, og utearealer både foran og bak, er Atlas en svært funksjonell bolig. Fra hovedsoverommet i første etasje går du rett ut på terrassen bak huset – praktisk når du vil lufte dynene eller bare kjenne morgensola treffe ansiktet før du starter dagen.

Se planløsning og andre detaljer

 

Praktisk med alle hovedfunksjoner på ett plan

Atlas ble opprinnelig utviklet av vår forhandler Nordbohus Os Entreprenør i Østerdalen.

Variant av eneboligen Atlas fra Nordbohus

 

Atlas ble utviklet til en sentrumstomt vi har i Os sentrum. Vi ville prøve ut et litt mer moderne preg på feltet, samtidig som noe av det klassiske ble ivaretatt. I utgangspunktet var det toetasjes boliger lik husmodellen Kosmo som var planlagt på feltet. På grunn av at prisnivået for kjøp av nye boliger ikke er like høyt i Os, så vi etter en rimeligere løsning i samme stil som Kosmo. Vi ville utvikle en bolig hvor alle hovedfunksjoner var på ett plan, og slik ble Atlas til.

 

Per Torgeir Oshaug, daglig leder i Nordbohus Os Entreprenør

Lys og luftig stue og moderne kjøkken i hus fra Nordbohus

– Mestergruppen Arkitekter tegnet om Atlas en god del, og den har nå blitt en mer komplett bolig med flere soverom. Vår modell er på ett plan, med hemseløsning. Atlas har blitt en bedre løsning etter endringene, og er sannsynligvis en mer attraktiv bolig for yngre kjøpere, mener Per Torgeir.

Gang i variant av eneboligen Atlas fra NordbohusHvitt kjøkken i hus fra NordbohusSofakrok i klassisk moderne hus fra NordbohusHems med bod for oppbevaring i hus fra Nordbohus

På toppen av trappen har du en praktisk bod for oppbevaring av støvsuger, julepynt og annet som samler seg opp.

 

Er du på utkikk etter bolig på Os, ligger Atlas-varianten du ser bilder av ute for salg nå.

Se salgsannonse på Finn

 

Hvor går reisen i ditt Atlas?

Som med alle våre ferdighus, kan du tilpasse Atlas for din familie og din hverdag. Bygg det større eller mindre. Legg til et ekstra bad. Gjør om stuen i andre etasje til et luftig hjemmekontor med optimale lysforhold. Mulighetene er der – du må bare finne ut hva som passer best for deg!

Se mer av Atlas

 

Hva koster det å bygge Atlas der du bor?

Registrer deg som bruker på våre nettsider for å se prisen for å bygge Atlas der du vil bo.

Registrer deg som bruker

 

Skrevet av Bennett Reklamebyrå

Finn forhandler

Kontakt oss

Samtykkeerklæring
Vi trenger ditt samtykke til behandling av personopplysninger for å kunne behandle din forespørsel.

Det er trygt å gi oss informasjon om hvem du er da vi følger gjeldende lover og regler når vi behandler opplysninger.

Følgende opplysninger må du gi oss: Navn, telefon, e-post, og melding.

Jeg samtykker til Nordbohus og selskapets databehandlere sin behandling av mine personopplysninger, slik som beskrevet i personvernerklæringen. Din forespørsel vil bli videresendt til riktig Nordbohuskontor.

Du kan på et hvilket som helst tidspunkt trekke samtykket tilbake og du vil deretter ikke motta ytterligere informasjon eller direkte henvendelser fra oss.

Ved å gi ditt samtykke vil den informasjonen du registrerer bli lagret og behandlet av oss og vår leverandør av driftstjenesten. Vi har en avtale med vår leverandør som sikrer forsvarlig håndtering av dine personopplysninger. Informasjonen vil ikke bli solgt eller på annen måte bli gjort tilgjengelig for utenforstående.

Den informasjonen som vi lagrer og behandler vil omfatte generelle personopplysninger som du har gitt oss tilgang til som beskrevet på denne siden.

Under vår personvernerklæring vil du finne ytterligere informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger, hvem som er databehandleransvarlig for ditt Nordbohuskontor, samt hvordan du eventuelt kan få målrettet markedsføring fra

Nordbohus. Nordbohus AS, 26.07.18