Nordbohus anbefaler Fritzøe Engros

Gjør jobben raskere med EasyBoard! EasyBoard egner seg meget godt til bærende konstruksjoner i vegger og undertak og er ideell til bruk bak gips i våtrom. 

Mann som monterer plater

Praktisk platemål

Plateformatet samt not og fjær på alle fire sider gir mindre svinn da man kan ikke behøver å skjøte på stenderne. Her får snekker Jakob få prøve seg på EasyBoard konstruksjonsfiner.

–Disse platene er veldig lette! Dette må være utrolig praktisk i trange rom, kommenterte snekkeren da han løftet de første platene av tilhengeren. Han tok like gjerne med seg fem plater på skuldra, gikk inn døra og klatret opp stigen. Platene måler 2410x310mm og veier bare 4,1kg (12mm). Det hendige platemålet gjør at EasyBoard kan legges uten å måtte splittes i rom med takhøyde 240.

–Jobben går mye raskere

Jakob skulle legge platene som bakvegg på et kjøkken til en enebolig i Stavern. På grunn av kjøkkenskapenes tyngde var det nødvendig med en solid bakvegg med spesielt høy uttrekksverdi:

–Dette er plankekjøring. En virkelig stor fordel jeg nå ser med EasyBoard kontra vanlig kryssfiner eller spon, er at man ikke trenger å treffe stenderne. EasyBoard-platene har not og fjær på fire sider, og de kan nesten legges som parkett. Dermed kommer jeg nesten ikke til å ha noe kapp når jeg er ferdig. Jeg ser allerede nå at jobben går mye raskere enn med vanlig konstruksjonsfiner, kommenterte Jakob etter å ha jobbet med veggen i en drøy time.

Mann som monterer Easyboard-plater

Mye tilpasning

Dette kjøkkenet krevde spesielt mange tilpassinger og hull til avløp, en slisse til flere gulvvarmekretser, vanntilførsler og en haug koblingsbokser. Også i forhold til dette mente snekkeren at EasyBoard-platene var spesielt praktiske:

–Det er enklere å løfte dem opp, ta mål og markere hvor jeg skal ta hull. Her sparer jeg mye tid, kommenterte han. Til å kappe platene på langsiden brukte han kapp- og gjærsaga som allerede stod i rommet.

–Økt effektivitet

Etter drøyt 3 timer er han ferdig med hele veggen.

–Med alle disse tilpassingene har jeg spart mye tid fremfor spon eller vanlig kryssfiner. Det er liten tvil om at EasyBoard er et produkt øker effektiviteten, kommenterer den erfarne tømreren.

Nærbilde av Easyboard-plater

Finn forhandler