Stor hvit enebolig fra Nordbohus på flott grønn plen

Hva koster det å bygge hus?

Lurer du på hva det egentlig koster å bygge et helt nytt hus? Når det kommer til husbygging, kan det være utfordrende å gi et prisanslag på stående fot. Dette fordi totalsummen avhenger helt av flere ulike faktorer. Likevel er vi opptatt av å gi deg som kunde et mest mulig realistisk prisbilde, da pris naturlig nok er en helt avgjørende faktor for de fleste.

 

Finn prisen der du bor

Visste du at du kan registrere deg på våre nettsider og få opp lokale priser på våre ulike husmodeller? Ettersom prisene for å bygge et hus vil variere etter geografisk plassering, vil dette gi deg det mest realistiske prisanslaget.

Registrer deg som bruker og gå til huskatalogen for å finne en husmodell du liker. Du vil da få opp prisen for å bygge boligen der du bor. Prisen som vises inkluderer alt av standardvalg i boligen. Den inkluderer ikke tilpasninger, kommunale avgifter, tomtetekniske arbeider eller grunnarbeider. Mer detaljert informasjon om hva prisen inkluderer finner du i leveransebeskrivelsen, som du får tilgang til når du oppretter bruker.

Les også: Nå kan du finne prisen på nett

Lekker sjøutsikt fra eneboligen Link i Averøy
En stilren og lekker variant av husmodellen Link, som vi bygde for en kunde i Averøy.

 

Dette spiller inn på prisen

 

Husmodell

Prisen for å bygge hus avhenger i stor grad av husmodellen du velger. Det er ikke nødvendigvis slik at større betyr dyrere. Prisen for en husmodell avhenger mer av byggestil, materialer og innredning

Se alle våre husmodeller

Moderne enebolig med alt på ett plan
Den moderne eneboligen Samspill er populær blant våre kunder, og ypperlig om du ønsker å ha alt på ett plan.

 

Tilpasninger

Dersom du ønsker å gjøre egne tilpasninger på et ferdighus, som for eksempel å justere på planløsningen eller bygge en ekstra veranda, vil dette gi en annen pris enn et uendret ferdighus. Det samme gjelder om du ønsker å gå for et arkitekttegnet hus. I disse tilfellene anbefaler vi å ta kontakt med din lokale forhandler for å få et mest mulig realistisk prisbilde.

 

Tilvalg

Når du bygger hus med oss, står du fritt til å gjøre tilvalg på de aller fleste områder. Det kan for eksempel være du ønsker royalimpregnert kledning, laminat i stedet for parkett, eller en utvidet kjøkkenpakke. Tilvalgene kan gjøre totalprisen både lavere og høyere, alt etter hva du velger.

Lys og moderne stue med grønn kjøkkeninnredning og spiler i taket
Gå for spiler i taket eller en sterk og unik farge på kjøkkeninnredningen, som vist her i eneboligen Auriga.

 

Grad av ferdigstillelse

Grad av ferdigstillelse innebærer hvor mye av jobben du ønsker å overlate til oss. Noen ønsker å trekke ut deler av leveransen og for eksempel legge gulv, male eller montere kjøkken selv. Dette vil også påvirke totalsummen på boligen din. I noen tilfeller kan du spare penger ved å gjøre deler av jobben selv, men dette krever at du har kompetanse på området.

 

Finn pris på nett – gjør tilpasninger hos forhandler

Ønsker du å få et helt konkret tilbud på å bygge drømmehuset ditt, anbefaler vi at du tar kontakt med din lokale forhandler. I møte med forhandler kan du gjøre store og små endringer, slik at huset blir perfekt for nettopp deg. Din lokale forhandler hjelper deg gjerne med å finne tomt, og du vil få mange gode råd fra noen som kjenner ditt område.

 

Finn din lokale forhandler og avtal et møte

I mellomtiden kan du finne inspirasjon i vår digitale huskatalog.

 

Skrevet av Bennett Reklamebyrå

Finn forhandler

Kontakt oss

Samtykkeerklæring
Vi trenger ditt samtykke til behandling av personopplysninger for å kunne behandle din forespørsel.

Det er trygt å gi oss informasjon om hvem du er da vi følger gjeldende lover og regler når vi behandler opplysninger.

Følgende opplysninger må du gi oss: Navn, telefon, e-post, og melding.

Jeg samtykker til Nordbohus og selskapets databehandlere sin behandling av mine personopplysninger, slik som beskrevet i personvernerklæringen. Din forespørsel vil bli videresendt til riktig Nordbohuskontor.

Du kan på et hvilket som helst tidspunkt trekke samtykket tilbake og du vil deretter ikke motta ytterligere informasjon eller direkte henvendelser fra oss.

Ved å gi ditt samtykke vil den informasjonen du registrerer bli lagret og behandlet av oss og vår leverandør av driftstjenesten. Vi har en avtale med vår leverandør som sikrer forsvarlig håndtering av dine personopplysninger. Informasjonen vil ikke bli solgt eller på annen måte bli gjort tilgjengelig for utenforstående.

Den informasjonen som vi lagrer og behandler vil omfatte generelle personopplysninger som du har gitt oss tilgang til som beskrevet på denne siden.

Under vår personvernerklæring vil du finne ytterligere informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger, hvem som er databehandleransvarlig for ditt Nordbohuskontor, samt hvordan du eventuelt kan få målrettet markedsføring fra

Nordbohus. Nordbohus AS, 26.07.18