Hopp til hovedinnhold
Eneboligen Nexus fra Blink Hus

Ferdighus

Hva betyr egentlig ferdighus? Vi i Nordbohus kaller egentlig ikke husene i vår katalog for ferdighus, da vi mener huset aldri er ferdig før kunden er 100 % fornøyd. Derimot er det én av mange veier til ny bolig. Et ferdighus er ferdig planlagt, ferdig optimalisert og ferdig tegnet. Et hus hvor du kan flytte rett inn.

Funksjonelt og med høy standard

Hos Nordbohus kan du velge mellom standard enebolig, kundetilpasset enebolig eller arkitekttegnet enebolig. Våre standard eneboliger, som også kalles ferdighus, bygges slik de er presentert i huskatalogen, med mindre du ønsker å gjøre egne tilpasninger og sette ditt eget preg på huset.

Se prisene for våre ferdighus

Populære ferdighus

Når vi tegner våre standard eneboliger, setter vi funksjonalitet og kvalitet i fokus. Dette betyr at arealet skal utnyttes godt, kreve minimalt med vedlikehold og inneholde smarte løsninger som gjør hverdagen enklere. Du kan være trygg på at du får et hjem designet etter erfaring, som er tilpasset dagens behov og i mange tilfeller finjustert basert på kundenes og boligselgernes tilbakemeldinger over flere år. Vår huskatalog oppdateres jevnlig med spennende hus i ulike stilarter:

Ferdighus i funkisstil

Mye av det som kjennetegner våre kataloghus i funkisstil er luftige løsninger, skrå himling, rette linjer, store flater og rause vinduer. Eneboligen Link har akkurat denne minimalistiske og moderne tilnærmingen, og har blitt en favoritt blant våre kunder.

Eneboligen Link fra Nordbohus

I de fleste tilfeller ønsker kundene å gjøre små eller større endringer på husene i katalogen vår. Da tegner vår arkitekt endringene sammen med deg - enten du ønsker et ekstra barnerom, å flytte kjøkkenet eller sette inn et ekstra vindu. I versjonen av ferdighuset Link nedenfor, ønsket kunden blant annet å tilpasse fargen til naturen, tegne inn integrert garasje og overbygd inngangsparti:

Tilpasset Link fra Nordbohus

Små ferdighus

Eneboligen Villa Lilla 2 er et husene våre i kategorien små ferdighus. Boligen er kostnads- og arealeffektiv med et bruttoareal på 135 kvadratmeter. Kort sagt: en bolig med praktiske løsninger, som gir deg akkurat det du trenger - verken mer eller mindre.

Eneboligen Villa Lilla2 fra Nordbohus

Ferdighus med utleie

Eneboligen All-Tid fra Nordbohus

All-Tid har du alltid rom for mange. Velger du dette huset, får du en bolig ferdig designet med utleiedel. Alle våre eneboliger er fleksible. Ønsker du heller plass til dine, mine og våre barn fremfor utleiedel, er det uproblematisk for våre arkitekter å gjøre disse endringene.

Se alle våre ferdighus

Hva koster et ferdighus?

Vi har gjort prisene på våre ferdighus tilgjengelig for våre kunder. Ved å registrere deg som bruker på våre nettsider, kan du få du opp lokale priser i husoversikten. Prisen du får opp er uten tomt, kommunale kostnader, graving og sprenging.

Ønsker du å bygge et billig ferdighus, har vi noen enkle råd:

1. Gjør få endringer

Våre ferdighus er svært allsidige, og kan tilpasses alle dine ønsker og behov. Men hvis målet er å bygge et rimelig hus, vil det være lurt å gjøre få tilpasninger. Da slipper du kostnaden som kommer med nye tegninger og mer materialer.

2. Velg et hus med enkle detaljer

Både eneboligene Link, Villa Lilla 2 og All-Tid har relativt enkle konstruksjoner. Samtidig har de elementer som gir husene et spennende uttrykk. Arkitekten bak boligen All-Tid, Karin Remmen, hadde fokus på å holde detaljene rene – noe som bidrar til at huset er rasjonelt og enkelt å bygge.

3. Alt på ett plan, eller flere plan?

Ikke alle har behov for et stort hus. Høye strømpriser, urolig marked og renter har gjort nordmenn mer bevisst på arealbruken. Mange av våre ferdighus er designet for nettopp deg som ønsker lavere bokostnader, mindre boliglån og mer fleksibilitet i hverdagsøkonomien.

Har du planer om å bygge ferdighus? Ta kontakt!

Din lokale Nordbohus-forhandler er her for å gi deg råd på veien mot ny bolig - enten du ønsker et stort eller lite hus, eller hus på skrå eller flat tomt. En sikkerhet for våre kunder som velger ferdighus er jo at huset har blitt bygget og testet. Har du egne skisser, eller ønsker om tilpasninger, er vi her for å hjelpe deg.

Relaterte artikler

Bygge hus i 2024

Bygge hus i 2024

Blir 2024 året du endelig setter i gang prosjektet med å bygge ditt nye drømmehus? Enten du ønsker å bygge en stor familiebolig, en kompakt og miljøvennlig bolig, eller en bolig med alle viktige funksjoner på ett plan, er vi her for å hjelpe deg.

Kallevig funkisbolig

Hva koster det å bygge hus?

Lurer du på hva det egentlig koster å bygge et helt nytt hus? Totalsummen for å bygge et hus avhenger av flere ulike faktorer. Vi er opptatt av å gi deg som kunde et mest mulig realistisk prisbilde, da pris naturlig nok er en helt avgjørende faktor for de fleste.

Funkishus

Fordeler ved å bygge nytt hus

Det er fristende å argumentere med at «nytt er nytt», men for å gjøre deg enda sikrere på at det er en god investering å bygge nytt hus, har vi her listet opp noen gode argumenter som kanskje gjør beslutningen enklere å ta.