Kundetilpasset enebolig

Sett ditt personlige preg på boligen

Fordelen med å ta utgangspunkt i en av våre standard eneboliger er at du får en godt gjennomarbeidet bolig som i mange tilfeller har vært finjustert basert på våre og kundenes erfaringer over flere år. Og det beste av alt? Du kan sette din egen vri på det! Bygg huset større eller mindre, flytt stue og kjøkken til en annen etasje, legg til en vinterhage eller gjør andre tilpasninger som gjør huset perfekt for deg og dine.

Finn din favoritt blant våre hustyper

 

Mye rom for tilpasninger

Har du kjøpt en skrå tomt, men falt pladask for et av våre hus som er tegnet for flat tomt? Alle våre standard eneboliger er designet og konstruert godt innenfor regelverket. Dette gjør at du kan tilpasse boligen uten at det går på bekostning av energiregnskapet eller øvrige forskriftskrav. Vi tilpasser boligen slik at den passer perfekt inn på din tomt.

Stor og moderne blåmalt enebolig med rause vindusflater
Eneboligen Lun er en av boligene vi har hatt mange vellykkede tilpasninger med. 

Gjør egne tilvalg

Når du bygger hus med oss, står du naturligvis fritt til å gjøre tilvalg som gjør boligen din komplett. Kanskje ønsker du laminatgulv i stedet for parkett, royalimpregnert kledning, eller en helt annen kjøkkeninnredning? Vi samarbeider med flere ledende leverandører innenfor alle aspekter av boligen, men du kan også velge å benytte produkter fra andre leverandører. Ønsker du å få profesjonelle anbefalinger fra en interiørarkitekt, kan vi sette deg i kontakt med vårt tilknyttede arkitektkontor.

 

Spør oss om våre erfaringer

Våre boligkonsulenter rådfører deg gjerne til den beste løsningen for dine behov.

Kontakt din nærmeste forhandler

Kontakt oss

Samtykkeerklæring
Vi trenger ditt samtykke til behandling av personopplysninger for å kunne behandle din forespørsel.

Det er trygt å gi oss informasjon om hvem du er da vi følger gjeldende lover og regler når vi behandler opplysninger.

Følgende opplysninger må du gi oss: Navn, telefon, e-post, og melding.

Jeg samtykker til Nordbohus og selskapets databehandlere sin behandling av mine personopplysninger, slik som beskrevet i personvernerklæringen. Din forespørsel vil bli videresendt til riktig Nordbohuskontor.

Du kan på et hvilket som helst tidspunkt trekke samtykket tilbake og du vil deretter ikke motta ytterligere informasjon eller direkte henvendelser fra oss.

Ved å gi ditt samtykke vil den informasjonen du registrerer bli lagret og behandlet av oss og vår leverandør av driftstjenesten. Vi har en avtale med vår leverandør som sikrer forsvarlig håndtering av dine personopplysninger. Informasjonen vil ikke bli solgt eller på annen måte bli gjort tilgjengelig for utenforstående.

Den informasjonen som vi lagrer og behandler vil omfatte generelle personopplysninger som du har gitt oss tilgang til som beskrevet på denne siden.

Under vår personvernerklæring vil du finne ytterligere informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger, hvem som er databehandleransvarlig for ditt Nordbohuskontor, samt hvordan du eventuelt kan få målrettet markedsføring fra

Nordbohus. Nordbohus AS, 26.07.18