Hopp til hovedinnhold

Nå kan du finne prisen på nett

Tenker du på å bygge et hus? Da er vi ikke overrasket om noe av det første du lurer på er hva det koster. 80 % av de som har besøkt hjemmesiden vår har lett etter pris. Vi vil tilby det våre kunder vil ha – og har nå lagt ut eneboligprisene på nettsiden.

Finn prisen der du bor

Har du funnet et hus eller to du liker? Registrer deg som bruker – så får du opp prisen der du bor.

– Vi vil selvfølgelig at det skal være lett for folk å finne det de leter etter når de besøker nettsidene våre. Derfor har vi laget en slags nettbutikk for hus, forteller Christian Heger, salgs- og markedssjef i Nordbohus.

Så enkelt er det:

  1. Registrer deg, så får du opp lokale priser i husoversikten. Du er anonym helt til du klikker på «avtal møte» eller «kontakt oss». Klikk og kikk så mye du vil.
  2. Kryss av for at du er klar for et møte, så setter vi deg i kontakt med din lokale Nordbohusforhandler som svarer på spørsmål du har og hjelper deg videre.

– Dette er vinn-vinn for de som vurderer å bygge hus og for oss i Nordbohus. Kommende huseiere får et prisbilde før de er i kontakt med sin lokale forhandler.

Lokale reelle priser

Nordbohus har lokale forhandlere spredd over hele landet. Det er geografiske forskjeller på hva folk er vant med er inkludert i prisen på et komplett hus, og vi har valgt å følge lokal praksis. Noen steder er det fortsatt vanlig med egeninnsats. Andre steder er det helt nøkkelferdig som gjelder. Dette er det du som boligkjøper bestemmer.

Det å gi en pris på et hus som ikke er bygd, er utfordrende men vi gjør et forsøk på å finne en så reell pris som mulig. Prisen du får opp er uten eventuelle tilvalg og tilpasninger, tomt, kommunale kostnader, graving og sprenging.

Kuba enebolig

Eneboligen KUBA er svært populær. Denne lekre utgaven på Averøy er tilpasset kundens ønsker, og det er tegnet en matchende garasje. Stilig!

28 eneboliger, 1 500 i arkivet og alle hus du kan komme på

Her på nettsiden kan du velge blant 28 eneboliger. Finner du ikke huset du har lyst på, er det sannsynlig at vi har det likevel.

– Vi har rundt 1 500 hus i arkivet vårt, og vi tegner gjerne et hus unikt for deg, forteller Christian Heger, og understreker at et hus bør tilpasses nettopp til de som skal bo der.

Våre tre veier til en enebolig er standard, tilpasset eller arkitekttegnet. Din lokale Nordbohusforhandler hjelper deg gjerne med valg og tilpasninger.

Registrer deg som bruker og gå til husoversikten for å se nøkkelferdig pris for å bygge ditt drømmehus der du vil bo. Ta kontakt med din nærmeste forhandler for å starte veien mot din nye bolig.

Eventyrlig eksteriør enebolig

Relaterte artikler

Kallevig funkisbolig

Hva koster det å bygge hus?

Lurer du på hva det egentlig koster å bygge et helt nytt hus? Totalsummen for å bygge et hus avhenger av flere ulike faktorer. Vi er opptatt av å gi deg som kunde et mest mulig realistisk prisbilde, da pris naturlig nok er en helt avgjørende faktor for de fleste.

Funkishus

Fordeler ved å bygge nytt hus

Det er fristende å argumentere med at «nytt er nytt», men for å gjøre deg enda sikrere på at det er en god investering å bygge nytt hus, har vi her listet opp noen gode argumenter som kanskje gjør beslutningen enklere å ta.

Lønner det seg å bygge hus nå?

Lønner det seg å bygge hus nå?

I disse uforutsigbare tider, hvor både rentene og prisen for mat, drivstoff og strøm stiger, lurer mange på om det faktisk lønner seg å starte på et stort boligprosjekt. Vi har spurt Øystein Aandahl, autorisert finansiell rådgiver og teamleder i SpareBank 1 Nordmøre, om hans beste råd til deg som vurderer å bygge hus nå.