Standard enebolig

 Den enkleste veien til ny enebolig

Hvis du vet at du ønsker å bygge hus, men ikke har noen spesielle preferanser utover hustype, kan en standard enebolig være rett vei å gå. Disse eneboligene er klare for bygging, og har derfor svært lave prosjekteringskostnader. Vi leverer eneboligen akkurat slik den er tegnet. Enkelt og greit.

Se våre standard eneboliger

 

Hus som gjør hverdagen enklere

Alle våre standard eneboliger er tegnet med funksjonalitet i fokus. Et hus skal ikke bare være pent å se på og trivelig å bo i. Det skal utnytte arealet godt, kreve minimalt med vedlikehold, og inneholde smarte løsninger som gjør hverdagen enklere.

 

Gjør egne tilvalg

Selv om du velger en standard enebolig, kan du fortsatt gjøre egne tilvalg. Kanskje ønsker du laminatgulv i stedet for parkett, en mer moderne peis, eller en helt annen baderomsinnredning?

 

Lys og moderne stue med spiler i taket og fyr i peisen

 

Vil du vite mer?

Våre erfarne boligkonsulenter rådfører deg gjerne til den beste løsningen for dine behov.

Kontakt din nærmeste forhandler

Kontakt oss

Samtykkeerklæring
Vi trenger ditt samtykke til behandling av personopplysninger for å kunne behandle din forespørsel.

Det er trygt å gi oss informasjon om hvem du er da vi følger gjeldende lover og regler når vi behandler opplysninger.

Følgende opplysninger må du gi oss: Navn, telefon, e-post, og melding.

Jeg samtykker til Nordbohus og selskapets databehandlere sin behandling av mine personopplysninger, slik som beskrevet i personvernerklæringen. Din forespørsel vil bli videresendt til riktig Nordbohuskontor.

Du kan på et hvilket som helst tidspunkt trekke samtykket tilbake og du vil deretter ikke motta ytterligere informasjon eller direkte henvendelser fra oss.

Ved å gi ditt samtykke vil den informasjonen du registrerer bli lagret og behandlet av oss og vår leverandør av driftstjenesten. Vi har en avtale med vår leverandør som sikrer forsvarlig håndtering av dine personopplysninger. Informasjonen vil ikke bli solgt eller på annen måte bli gjort tilgjengelig for utenforstående.

Den informasjonen som vi lagrer og behandler vil omfatte generelle personopplysninger som du har gitt oss tilgang til som beskrevet på denne siden.

Under vår personvernerklæring vil du finne ytterligere informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger, hvem som er databehandleransvarlig for ditt Nordbohuskontor, samt hvordan du eventuelt kan få målrettet markedsføring fra

Nordbohus. Nordbohus AS, 26.07.18