Forbehold

Illustrasjoner, fotografier og tegninger på denne nettsiden kan avvike fra den gjeldende versjonen av boligene slik de fremkommer i våre prislister.

Ditt lokale Nordbohuskontor gir deg materiell og nøyaktig informasjon som beskriver innholdet i leveransen og hva prisen omfatter. Vi tar forbehold om eventuelle skrivefeil.

Vi tar forbehold om evt. feil i prisene på hus i eneboligkonseptet på Min side.

Endelig og juridisk bindende tilbud på enebolig utsendes fra din Nordbohusforhandler og vil da inkludere noen flere fagfelt enn det som presenteres på nett/minside, som eksempelvis graving, sprenging, kommunale tilknytningsavgifter og øvrig som eksempelvis er spesifikt for lokale forhold og den enkelte tomt.

Prisene i eneboligkonseptet på minside er utarbeidet for den kommunen hvor Nordbohusforhandleren har sitt kontor. Frakt- og transport-, og oppholdskostnader til øvrige kommuner vil tilkomme, og spesifiseres i endelig tilbud fra din Nordbohusforhandler.

Prisene i nybyggmarkedet indeksreguleres pr. måned i henhold til byggekonstnadsindeksen. Det kan ta noen måneder før indeks er oppdatert i prisene på nettsiden vår, og reell pris kan dermed avvike med noen prosenter til/fra i henhold til siste gjeldende byggekostnadsindeks. Informasjon om siste gjeldende byggekostnadsindeks får du fra din Nordbohusforhandler sammen med ditt endelige tilbud som inkluderer alle avtalte kostnader ved ditt prosjekt.

Finn forhandler