Bli Nordbohusforhandler

Nordbohus er en stor nasjonal boligbygger, men kjeden består av mange lokale solide selskaper. Nå ser vi etter noen flere som passer inn i vår kjede.

For å bli Nordbohusforhandler må man dele vårt fokus på byggfaglig kvalitet og høy kundetilfredshet. Vi skal kunne se våre kunder i øynene når vi møter dem på butikken i mange år etter innflyttingsfesten. Det er våre fornøyde kunder som legger grunnlaget for fremtidig vekst. Er du enig i dette så kan du kanskje bli Nordbohusforhandler. Da får du nytte av følgende fordeler:

  • Et komplett byggesystem
  • Et kjedekontor med ingeniører, arkitekter, markedsførere og innkjøpere. Alle jobber for å forsterke din konkurransekraft!
  • Konkurransedyktige innkjøpsordninger med kjente merkevarer som NorDanGlavaPreTre, og mange flere.
  • Du blir en del av noe større. Rundt 50 Nordbohusforhandlere er allerede en del av familien, og de vil gjerne dele sine erfaringer med deg.
  • Vi konkurrerer hvert år om å ha Norges mest fornøyde kunder, og noen ganger vinner vi Prognosesenterets høythengende bevis på at vi er Norges beste.
  • Du får flere kunder når du er en del av Nordbohus. Enkelt og greit.

Se video med intervju av flere Nordbohusforhandlere i videoen nedenfor:

 

Høres dette ut som noe for din bedrift? Ta kontakt med Nordbohus sitt kjedekontor for å avtale et møte. Vi ser frem til å høre fra deg.

Skrevet av Christian Heger, salg- og markedssjef i NORDBOHUS AS

Finn forhandler

Kontakt oss

Samtykkeerklæring
Vi trenger ditt samtykke til behandling av personopplysninger for å kunne behandle din forespørsel.

Det er trygt å gi oss informasjon om hvem du er da vi følger gjeldende lover og regler når vi behandler opplysninger.

Følgende opplysninger må du gi oss: Navn, telefon, e-post, og melding.

Jeg samtykker til Nordbohus og selskapets databehandlere sin behandling av mine personopplysninger, slik som beskrevet i personvernerklæringen. Din forespørsel vil bli videresendt til riktig Nordbohuskontor.

Du kan på et hvilket som helst tidspunkt trekke samtykket tilbake og du vil deretter ikke motta ytterligere informasjon eller direkte henvendelser fra oss.

Ved å gi ditt samtykke vil den informasjonen du registrerer bli lagret og behandlet av oss og vår leverandør av driftstjenesten. Vi har en avtale med vår leverandør som sikrer forsvarlig håndtering av dine personopplysninger. Informasjonen vil ikke bli solgt eller på annen måte bli gjort tilgjengelig for utenforstående.

Den informasjonen som vi lagrer og behandler vil omfatte generelle personopplysninger som du har gitt oss tilgang til som beskrevet på denne siden.

Under vår personvernerklæring vil du finne ytterligere informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger, hvem som er databehandleransvarlig for ditt Nordbohuskontor, samt hvordan du eventuelt kan få målrettet markedsføring fra

Nordbohus. Nordbohus AS, 26.07.18